• Cinsellik
  • Vajinal orgazm nedir, nasil olunur🙃

Bosunadelirmedik Vajinal orgazm için deneyim olması lazım. Klitoral orgazmın hangi noktadan olduğunu keşfetmişsiniz mesela, bunu da keşfetmek lazım. Uzmanlar vajina duvarı ve üretra yani idrar yolu duvarı arasında G noktası olduğunu, oraya baskı uygulandığında ister parmak ister penis ile farketmez ilk başta idrar yapacakmış gibi bir his geldiğini ama bu noktada ilişkiyi kesmeden devam edildiği takdirde o rahatsız edici hissin gidip yerine zevkin doruklarında olduğunuz bambaşka bir his geliyorsa vajinal orgazm olma yolunda ilerlediğinizi söylerler. Bir çok pozisyonda ilişkiler deneyip keşfedebilirsiniz. Ben doggy ve düz kovboy pozisyonunda vajinal orgazm olduğumu farkettim. Bunu da deneyerek tam o his geldiğinde devam ederek bulduk 🤭

zarifhanim Bana cevap veren cogu arkadasimin yazdiklarini yasiyorum; hep etrafinda oldugum hisler, yasadigim hisler. Ben de cogunlukla kucakta, esim goguslerimi alirken git gel yaparken bosalirim. Acaba bu vajinal mi emin olamadim.

Bosunadelirmedik Klitoral orgazm oluyorsanız onu biliyorsunuzdur yani kendi bedeninizi hislerinizi siz tanırsınız. Eğer klitoral değilse, daha uzun süren ve (şunu not geçeceğim klitoral orgazm olanlar gel gitten eşin içinde olmasından tam anlamıyla zevk almazlar, o an hoşlarına giden öpüşmek sevişmek yada tensel temas olduğu için zevk aldıklarını sanırlar) yani partnerinizle beraber olduğunuz sırada hiç bir şey yapmasa bile içinizde olduğundan, gel git yaptığından zevk alıyorsanız vajinal orgazm oluyorsunuzdur. Birde vajinal olarak boşalmak daha uzun sürüyor, hiç bitmesin istiyorsunuz.

zarifhanim ama soyle bir detay vereyim mesela bosalmaya basladigim an esim git gele devam etmesin isterim, o an beni hicbir sekilde ellemesin isterim. Bu vajinal ya da klitoral oldugunu ayirt etmenizi saglar mi? Siz biliyorsunuz gibime geldi😅 Vajinamin icindeki kaslar kasilir da kasilir, keyfi anlatamam yani

Iliskiye girdiyimizde hiss etmeden islanmamiz ne acaba..bir qarip islatiyoruzaa bu neden?bilem varsa soylesin lutfen.boyle olunca acayip utaniyorumyaaa