[silindi] Gizlibiriii şişe derken nasil yani 🙄🥴😯 ne şişesi nasil girdi ya kirilsaydi aklimda deli sorular😳
Gizliixx Ozge49595 benm koca da hiç durmuyo 😅üst üste 2-3 posta atıyor yeter diyorum yok anam azgın boğa gibi😅istememe fırsat vermiyor🤣
2minikmucize Hatunxx ben de bi sorun var galiba pek yapmadım evliyim İnan hiç aklıma gelmiyor aslında kötü birşey isteksiz olmak ama bi türlü istek yok malesef 😅
Mrkkdn Antisosyalmom nasıl vajinal orgazm oluyorsunuz teknikler nedir ben hiç bir türlü olmuyorum . Daha doğrusu ilişkide hiç birşey hissetmiyorum
ZRaporu Loveyou duş başlığından gelen tazyikli suyu klitorise doğru tutuyorsun. Tazyik orgazm olmana yardımcı oluyor.
SansursuzKadin Hatunxx vibratör masaj aletı yastık duş başligi pilates topu foreo yüz temızleme cihazı😬😬
ketenprenses başlığının verdiği tazyikli suyla güzeldi ama bende idrar yolu enfeksiyonu yaptı ph bozdu
Adsizbayan KirmiziOjeli bitmezler bitmezler 😁😁 ben bazen burda acaba konuştuğumuz erkek olcagini hiç tahmin etmediği kız filan da var mıdır diye düşünüyorum 🤭