Evet kizlar benim hatalarım oldu çok dırdır ettim belki hep ilgi bekledim buda en doğal hakkimdi sürekli tavır yaptım en son da artık birlikte olmayı kestim hemen aldatmış hatasını anlasin diye yaptım konuştum olmadı dovustum olmadı cinsellik yaşamadım olmadı. Tüm ss ler elimde napmaliyim hiç bilmiyorum ağlamaktan canım ciktj şimdi ise gitti. Boşanma durumuna geldik aileler konuştu ben dedim ilgisiz çocukla ilgilenmiyor bize vakit ayırmıyor ailesi beni suçladı hepsi böyle calisip geliyor rahat bırak dedi bizi gezdirmiyor dedim hep gezecek misin otur çocuğunu büyut dediler ot gjbi yasa asla şikayet etme dediler öyle bir üstüme geldiler ki ben çocuğuma haksızlık yapiyormusum gibi hissettim haksız yere boşanmak istiyorum zannettim yalvaran ben oldum oda son bir şans dedi daha artık tavır yapmayacaksın ben buyum ilgileniyorum daha fazlası olmaz dedi. Hatta ağladı da beni rezil ettin insanlara dedi. Ben bu ssleri ailesine atsam aileme anlatsam yine herkes onu tutacak ne var koynuna girip yattı mı bu aldatmadir diyecek tahammül edemiyorum kafama sıkasım geliyor beynim zonkluyo ağlayıp dusunmekten