3 yıllık evliyiz iliskiye 2 aydır girmiyoruz nedenini bilmiyorum ve bana bugun dedi ben böyleyim beğenmiyorsan kapı orda gidebilirsin sizce aldatıyormu

Olabilir tatlim telefonunu karistir gizlice ve montlarini kokla kiz parfumu kokuyo mu

7angels

Telefonuna bakıyorum hatta engellenme listesine bile baktım birşey bulamadım

7angels

Telefonuna bakıyorum hatta engellenme listesine bile baktım birşey bulamadım

Msghub die bi program var onu telwfonuna indir onun ve senin internetten bak hatta nasıl yapıldıgına ona gelen whatsup mesajları otomatik sanada geliyor

Liyaeren hayır anlamaz ona bildirim gitmiyor telefonlarınız iphonesa hatta iphonumu bul die bi program var telefonun kendi uygulaması onu aktifleştirip kendi telefonundan nereye gittiğini an ve an takipte edebilrsinz

• Sny bunu yanıtladı.

Ozgenergis program bana cikmiyor dogru mu yazdin yoksa ben mi yazamadim cnm

bir ay sonra

Bu evlilik nasıl birşey diymi kızlar hem güldürüyor hem öldürüyor

Ozgenergis nasıl yapıyoruz canım iPhone mi bulu açtıktan sonra nasıl kullanıyoruz yani nasıl bakıyoruz onun nerde oldugunu

Sny Icloud deyilen bir sey var iphoneda..Onu ve parolu yazmaniz gerekiyo. 1 kere yazin sonra rahat oluyo. Ben de kullaniyordum. Tam dogru gosteriyo gercekten.

• Sny bunu yanıtladı.

Nazreenglyv başka bir telefonundaki eşimin telefonunu nasıl görebilirim onu merak ediyorum nasıl yapabilirim

22 gün sonra