Şöyle uçuk fiyatta olmayan bir erkek parfümü almak istiyorum Avon uçucu diyorlar full speed seti alacaktım başka da bildiğim koku yok kızım küçük diye çıkıp bakınamıyorum şimdiden teşekkürler 🌸

Akrep bakıyorum canım orijinalini kullanıyorsunuz dimi

Tomris Evet, 1-2 yıl gidiyor eşime sık kullandığı halde .

Tomris aynn Avon ucucu üzerinde kalmıyor.. Ersağ Bora erkek parfümü hem ucmuyo hemde kokusu efsane tavsiye ederim

Tomris slazenger sanırım adını doğru yazdım bu parfüm normal sıkınca ağır ama temse efsane bi kokusu var 😍

Tomris Erkek kardeşime Burberry Classic parfümü almıştım çok hoşuna gitti. Uygun fiyatlı olarak tavsiye olsun 😌

Tomris yeşil olanı kullanıyor eşim ilk aldı geldi odada şıktı havaya bu ne böyle dedim sonra tenine şıktı biraz durdu ooo mamamiaaa 😍😍

Tomris Yani pahalı ama uygun fiyatlı aldığınız parfümler gibi çabucak bitmiyor ki. İki fısı bütün gün buram buram kokuyor eşimde. Bizim kirli sepeti bile parfüm kokuyo🤣

Tomris emporio Armani Stronger with you, Paco Rabbane Invictus, Montblanc Explorer, Dior Intense, 1 million Lucky, Creed Silver mountain water …

Tomris full speed sarı olanın üstüne uygun fiyatlı parfüm tanımam😋 bence uçucu da değil gayet güzel denemeye değer

Tomris Cok para vermiyim ama kaliteli olsun derseniz ZARA parfümlerine göz atmanızı öneririm. Onun dışında Burberry Classic, Diesel Full for life, One Million, Paco rabane İnvectus onerebileceklerim.