Momm2260 Yaren56 ya bnde anlamıyorum madem cesaret edıp yazıyosun linç goze alıyosun eleştırıyı kabul edıyosun. Demek degılmi canm bu şimdi ama ne hıkmetse. Soyleyenlere linç yagıyor. 😂
bitterdelisi24 Yaren56 iyi guzel konusuyorsun. gunah oldugunu soyluyorsun. ama aşagılamak neden ? ve Allah adını b…. yanyana kullanıyorsun. buda günah 😘
bitterdelisi24 kaliteli eleştirenlere bisey demıyorum ama aşagılamak derecesine gelınmesi tuhaf. midede onun kocada onun : bulancaksa onların midesi bulansın ./ kadın burda post acmıs banada garıp geldi ama yargılamak neden ? biz ıgrencsiniz deyınce arkadaş yapmaktan vazgecmıcek sonunda değilmi ?
Optik_06 Astalavistabeybi Valla kocam beni o halde tutup yatağa atsa agzina bir tane çarparım. Iyyyy gerçekten iğrenç yatakta sarılmasına bile 4 gün sonra izin veririm benim kendimden Migdem bulanırken asla o işi yapmam. Yani buna irade diyoruz yoksa herkesin kocası ister karısını ama kocalar istiyor diye de herşeyi yapmıyoruz
Orange-woman Astalavistabeybi asla girmem eşimde istemez zaten ikimizinde midesi hassastır benim 7 gün sürüyor ve aşırı midem bulanıyor o günler ilk defa yapana saygı duyarım diyemicem ama tabiki eşinle senin aranda alan razı veren razı keşke buraya yazmasaydın durduk yere linç yiyosun
Hiram96 Astalavistabeybi bikere oldu ama olmaz olaydi evlendiğm ilk günlerde yani aşiri ağri oldu ve enfeksiyon oldum
aynenaynenn bence hiç gerek yok, ayrıca vebali çok büyük, gram altinla ödeniyormuş, bi araştırın eğer Müslümansaniz
Antisosyall Astalavistabeybi Adetliyken ilişkiye girilmez dinen haram.Ayrica adetliyken iliski yasayanin mutlaka sada vermesi gerekir dinen caiz deil.Bide kan gelirken nasi yapiyosnz yani cok sor olmamali yapmadan durmak .
iremozerrr Astalavistabeybi ay yok ya o ney öyle heryer kan olur kan kokar şimdi bile bi kötü oldum 😒
Melo2234 Astalavistabeybi girdim valla fazla kasmaya gerek yok yani sal gitsin girmedim diyen bile denemiştir 😀😆
SuPerisi0 Melo2234 girmedim.denemedimde o sizin kendi dusuncenizden ibaret..haram yani haram oldugunu bile bile neden yani?? Size normal geldigine gore hep yapiyosunuz heralde🙄 herkeside KENDİNİZ GİBİ SANİYOSUNUZ.. atla deve yaptiniz yani ha adetken degil 3gun sonra bitince yapilir🤷🤷
Astalavistabeybi Melo2234 Bırak bacım burada namus bekçileri prensesler var. Arkadan yapınca sevap zannediyorlar sanırım 😂
[silindi] Melo2234 @Astalavistabeybi Kendinize yandaş arıyorsunuz heralde neden girmedim diyen denemiş olsun ki! Bir de anal ilişkiye kimsenin laf etmediğini ima etmişsiniz ama postlara daha iyi göz atmanızı tavsiye ederim. AyrıcanAyeti Kerime de müslümanın iyiliği emredip kötülükten nehy etmesi gerektiği söyleniyor. Müslüman olarak kardeşlerimizi uyarıyoruz eğer daha da uymazsa kafasına silah dayamışlığımız yok. Herkesin kendi inancı kendi günahı kendi yaşantısı 🤷🏼♀️
LiTeraRy Astalavistabeybi bence sen yaptığın pisliğin üstünü baska bir pislikle ortmeye calisiyorsun.. Ikidir aynisini diyorsun.. Herkeside kendin gibi saniyorsun.. Ama olmuyor haberin olsun..🤦♀️
Hayat_ Astalavistabeybi haram oldugunu geçtim saglik acisindan cok buyuk zarari olduğunu bil isterim yani ve arti hic hoş bir görünumu de olacağını dusunmuyorum mide bulandırıcı birsey umarım yanlizsindir bu konuda