Kirmizisarap Lidya44 e tabi iş hizmet beklerler bir de 😂 ben bulaşık sofra kurma dışında birşeye karışmam onlarda bana karışmaz…
Lidya44 Sedaa şu dediklerinin hepsini annemin evinde yaşiyorum kayınvalidemler hep çok kalabalıktır türlü türlü misafirleri gelir şans yokki bende buda bana denk gelir
Lidya44 Esmerrilota şöyleki bunlarla kalabalıktan dolayı kahve içemezsin bide zar zor tuvalete gidiyoruz eve gelen adamardan dolayı
Esmerrilota Lidya44 Ozaman bebeğiniz varsa ve emiyorsa onuda alıp bir odaya kapanın emzirin kafanızı dinleyin. Yada eşiniz orda değilse onu görüntülü arayın sesten duyamayın yine bir odaya kapanıp eşinizle konuşun kısa kısa bahanelerle kafa dinleyin
Lidya44 Esmerrilota emzirmiyorum artık ama bu dediklerin çok hafif ya zaman geçse zaten sıkıntı değil ben rahat değilim burda ya iyi gelmiyor diye zamanda geçmiyor
Esmerrilota Lidya44 Aslında seni çok iyi anlıyorum ama aklıma bunlardan başka uzun vadeli bir çözüm gelmiyor oradaki günlerin çabucak geçsin ve evine dön inşallah bir an önce sabrın bol olsun🥲
Lidya44 Esmerrilota çok sağ ol ya inşallah zaten yarın sabah yani 1 eylülde anneme gidiyorum ordada 2 gün kalıp eşimin yanına eve Dönecem inşallah. Bu1 ay hiç geçmedi