8878_545 Yipranik_Kadin Başka biriymissin gibi sahte hesap aç eşinle konuş başka bir kadın gibi sonra da ekran görüntüsünü al hesabı kapat bu konuşmaları senin telefonunda gördüm beni aldatmissin de bitsin konu
Mirinda Yipranik_Kadin siz bu kadar mutsuzken aileniz arkanızda durmuyorsa aldattığında ya da dövdüğünde arkanızda duracağı ne malum ki
Yipranik_Kadin Mirinda durur biliyorum çünkü babam kendi ağzınla söylemişti durmazsa yapacak bir şey yok hiç mutlu değilim bir evladım var onun için savaşırım
Esmerrilota Yipranik_Kadin parayla bir kadın tutup kocana sırnaşmasını iste onunla işbirliği yapıp kanıt topla
Yipranik_Kadin Esmerrilota bunu düşünüyorum ama bunun için çok para olması lazım bir de biz burada tanınmış kişileriz kimseye güvenemem 🥺
Momm2260 Yipranik_Kadin neyı var bu kadar eşinin. Ki. Illa bı kadınin dayak yemesi mi lazim. Aılen. Nasıl bırı ki boyke katı
Yipranik_Kadin [silindi] ya boşanmaya karşılar işte bir tane evladım var Annem babasız büyümüş onu nasıl babasız büyüteceksin büyüğünce baba yokluğunu hissedecek felan filan deyip duruyor dua et diyor ama kocam çok dengesiz bir anı bir Anına tutmuyor bezdim vallahi
Astalavistabeybi Yipranik_Kadin Yalandan aldatıyor de kocanada sen beni aldatıyorsun duydum felan de illaki aldatmıştır öyle bir insan yani yalanda olmaz. Kanıt isterlerse kanıtlayamadım ama biliyorum dersin kocan hayır öyle bir şey yok derse yalan akıyo suçlu psikolojisi de
Survivor12 Yipranik_Kadin herkes birşeyler söylemiş haklılar da ama bazı ailelerle de varki dayak yoksa otur evinde aldatma yoksa birşey olmaz gibisinden hep kızlarını zorluyorlar benimde çevremde böyle insanlar çok hele ilgi konusunu söyleyince de sizi aç mı bırakıyor sanki kimseye muhtaç etmiyor diyorlar Allah yardımcın olsun canım inşallah hayatın bundan sonra düzene girer ve mutlu bi şekilde yaşarsın
bitterdelisi24 Lal38in tabiki. psıkoljk şiddet yani sapıklıga kadar gider. izledıgı içerikleri mahkemeye bi dökersin
Lal38in SansursuzKadin bitterdelisi24 çok mutlu oldum.buna ama nasil ispat edecegiz ki gizli sekmdn izliuor
Fairytalee Yipranik_Kadin merhaba,sizinde eşiniz narsistti galiba,naptınız boşanabildiniz mi sıkıntı olmadan ?
aykirikadin Kuuzm kadın sığınma evleri var,ve kadın sivil toplum var. onlara derdini anlat. kendine yazık ediyorsun..