Birisii belki de evde degil diyecekti ama banyo kapısını açar açmaz kadın kapının önünde konuşmaya başladı sanki o açmasa kadın açıp içeri girecekmiş gibi bu yüzden iyi ihtimaller üzerinde çok duramıyorum 😔

Akrep hiç seviyene kadar inemicem inan git başkasıyla uğraş

mgxxx yaa ozaman kötü canım inşallah herşey netligiyle açıklıga kavuşur

Brvnonk kendi hayatımızda kolayca uygulayamadığımız kararları başkasına akıl olarak vermek çok kolay tabi ki seni de anlıyorum ama bir evliliğin bitmesi için tek sebep aldatma değildir. Şiddet ve kişisel haklarından mahrum bırakılma da evliliğin bitmesi için bir nedendir.

mgxxx gözünden düşmesinde haklısın gerçekten sinek küçüktür ama mide bulandırır. Bir de üzerine seni suçlu sorunlu çıkarmak erkeklerin genelinde vardır. Hakkında hayırlısı olsun.

Brvnonk postlarınızda da ilişkinize dair her şey yer alıyor @deleted77 in ekstra dediği bir şey yok anladığım kadarıyla. Eşinizden şüphelendiğinizi,kavgalarınızı hep okuduk burada. Şimdi düzelmişseniz ne mutlu bize Allah daim etsin. Yoksa kangren olmuş ilişkilerim ömrü çok uzun olmuyor. Toparlanırsa ne âlâ.

ZRaporu çok iyi toparlamışsın 🙏🏻 Tamda buna değinmek istemiştim lakin anlayana.. pek müsait olamadığımdan anca yazabildim 🙈

ZRaporu 🙏🏻
              cidden mağdur edilen bir hemcinsimin kendisi ile benzer durumlar yaşayan hemcinslerine bunu yapması hiçte adil değil 😬

Esmerkiz eşim çifte vatandaş geçen hafta evlilik bildirimi yaptık Fransız evlilik cüzdanı aldık çıktı oğlumun vatandaşlığı için başvuru yaptık 3 hafta sonra konsolosluktan kimliği alacağız benim için ofi ye başvuru yapıp aile birleşiminden uzun süreli vize ile çıkacağım orada da oturum izni için başvuru yapacağım 🤗

ZRaporu Yazdıklarının hepsi özelde anlattığım şeyler buraya dökmek istemediğim şeyler şimdi kalkmış herkesin içinde konuşup dueuyo ve özeli en son döken kişi mi oluyor 😅koniksiniz gerçekten birbirinizin arkasında durun hep akıllılar sizi😅

ZRaporu tmm senin aklında bulunsun bu öyle olursa ayrılırsin

ZRaporu ekstra dediği çok şey var aslında da married hanımı çok üstte tuttuğunuz gördüğünüz için bizim yazmamiz boş ne yazsk size yalan dolan gelicegi için fazla uzatip size zmnimi vermek istemiyorum takılın siz

mgxxx fazla mı tepki veriyorum derken ? Siz nasıl dayanıyorsunuz bu duruma
                  Beni öldürsen ne benden uzağa yollarım ne kadına izin veririm bebeğini nasıl görmek istemez ya hem de