Çift daireli apartmanım az önce anahtarın içeride kaldı karşı dairede Suriyeli bir komşumuz var anam bacımmmm kapıyı bir açtı sütyen külot boynu heryeri mosmor kafayı yemiş zannettim ilk başta ne oldu dedi bende dışarıda kaldım dedim gel bana dedi arkadaşa gidicem diyi uzaklaştım ya eşim oldugunda o şekil acsaydi kapıyı ne olurdu aman Allah im 😳

Sedaa bugün bununla ilgili bi video gördüm ,suriyeliler neden mi 10 çocuk yapar yazıyordu . Arka planda şu şarkı çalıyordu. Şehirlere bombalar yağardı her gece ,biz durmadan sevişirdik😂😂

Melo2234 bende mor birini görünce utanırım😢 kapıyı öyle açmakta ne bileyim .

Sedaa aynen ben 2. Ye nasıl bakarım diye düşünüyorum. Yani ilgi ,alaka sevgi konusunda tereddütteyim. Gerçi bunlarda öyle düşünce yok sanırım. Yapıp sokağa bırakıyorlar

Nietzsche ya bir fondöten sür ya da kendine sahip çık biraz dimi öyle görünce napacagimi şaşırdim bı an

Melo2234 görünen yerlere yapmazlarsa sıkıntı olmaz bence ama işte binbir türlü insan var napcan

Melo2234 ben morluktan cok sütyen mütyen dedin ya , dogru düzgün kapıya cıkmamasına sasırdım