Kızlar antalya’da merkezde olan varmı acaba ? Kadın doğum doktoru sorucamda en erken tarih onunda onu almak zorunda kaldım.. antalya eğitim araştırma hastanesininde neslihan erkal doktorun ismi nasıldır ? Tahlil yapıtırıcam sadece hastane nasıldır ? Doktor nasıldır ? Samimidir bilmiyorum bilgilendirir misiniz
Antalya 'da olann
Akdeniz üniversitesi şafak Olgan akşam saatlerinde özel bakıyor makul bir ücreti var ama çok bilgili bir dr
Neleroluyor canım onuda sordum fakat tüp bebek için bakıyor dediler sadece o yüzden almadım
Rumyz Termessos hastanesi
Rumyz devlet mi olması lazım özel var vitale hastanesi orası kadın doğum hastanesi çok iyi doktorları da ilgili baya muane ücretleri de diğer özel hastanelere göre de uygun
Ask_hosmus biliyorum canım fatih hocaya arada gidiyordum fakat en yakın tarihli olması lazım bana . 10 gün sonraya veriyolar sırayı
- Düzenlendi
Rumyz nasıl yaa ben bugün aldım fatih bey için yarın için sıramı yok dediler sana anlamadım sen aynı gün içinde gidip muane Bile olabilirsin
Neleroluyor hımmm olabilir cnm belki pandemide değişmiştir akşam 5-9 arası özel bakiyordu ben gitmiştim ama iki seneye yakın oldu
Rumyz özgül Mamaklı var araştırmada ben ona gitmiştim kendisi hem hoca hemde çok detaylı ve güzel ilgileniyor