• Cinsellik
  • 2 aylık bebeğim var ve ben vajinusmusum

1 buçuk yıldır evliyim vajinusmusum ama hamile kaldım hemde kızlık zarım yırtılmadan 🙈 bazen böyle durumlar olabiliyormuş.
Vajinusmusu yenmeden hamile olmam. Tedavi süresini tabiki uzattı.
Normal doğum cok istedim dedim olur ne kadar korksamda. Ama bebeğim ters geldi ve sezeryan oldum.

Ben hem anneyim hem kızlık zarım yırtılmadı ve hala vajinusmusum devam ediyor🥴

Kendim evde yenebilir miyim yapabilecek seyler var mı
Yoksa tedavimi olmam gerkir
Bu beyinde biten bişey tam karar veremedm ne yapacağımı bilmiyorum
Sizin fikirlerinizi alayım dedim.

Gzm merhaba bende sizinle aynı durumdayım 8senelik evliyim 5.senemizde birliktelik oldu ama doktorun bize verdiği odevlerle hemen o ay hamile kalınca da birdaha yapamadım hangi şehirde yaşıyorsunuz ben tekrar aynı hastaneye başlayacağım İstanbul'da yaşıyorsanız bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesi psikiyatri bölümüne gidin onlar sizi cinsel işlev bozukluğu bölüm üne yönlendiriyor belirli odevlerle cidden çok rahatlatıyor tekrar başlayacağım vakitsizlikten gidemiyordum

• Ees bunu yanıtladı.

Gzm Benim de kızım 2 yaşında sezeryanla doğdu bizimde tam birleşme olmadı her seferinde canım çok acıyor bir sürü şey denedim doktor bir sorunum olmadığını söyledi bende Anadolu yakasında iyi bir doktor arıyorum

5 gün sonra

Ees doktor saygın beye gidin onunla 4 günde yendim ben istanbulda kendisi hemde mardinden geldim onun için gidin mutlaka 4 günde son bulsun

• Ees bunu yanıtladı.
          5 gün sonra

Hatun999 erkek doktor bide nasıl yendiniz ki yani neler yaptırıyor normal kontrol olsa neyse de vajinusmus için erkek doktor nasıl birşey yapabilir ki