Nasıl oluyor ya demir diyorlar rahatsız etmiyor mu agrimiyor mu birisi dedi ilk günler ağrı oluyor ben nasıl işe gidip çocuk bakarım o şekilde kesin çözümmus ama zor olmaz mı bide t şeklinde demir mi oluyor

Yaren34 Desenize yanlışlıkla eltiniz olacak ahahahahsjsjx görümcede olabilir

Melo2234 çok rahat tavsiye ederim bir de ben çok memnunum aylar oldu takilali kayma ağrı rajatsiz edici bı durum yok

Melo2234 hicbir sekilde ağrı hissetmiyorsun canım iki dakikalık bir islem ama sonrasında sürekli kan,leke geliyor hatta ben kanama yapmıştım

Aysefatma peki içinizde hissediyor musunuz ya da eşiniz hissediyor mu bende düşünüyorum ama karar veremedim hala

Melo2234 takıldıktan sonra çok az ağrı oldu bende 2 yıldır kullanıyorum şimdiye kadar hiç bir sorun yaşamadım hissetme konusunda asla hissetmiyorsun çok rahat

Sadece adet uzun surebilir. Birde yeni takildigi zAman karın ağrısı oluyor, oda haliyle rahime başka cisim girdiği için. Onun dışında usutmemeye dikkat edin , adet döneminde de ağrı olabilir. Yoksa insanı rahatsz eden bişey yok. Doktorunuza danışın size yardımcı olacaktır. Milletin her abarttgina kulak aşmayın. Demir dediği de sanki sanayi demiri mi tövbe yarabbim yaaaa, minicik bişey avuç içi kadar bile anca eder etmez korkmayinnn

Melo2234 hayır uyusturma yok uyusturmayi gerektirecek bir acı yok gözünüz korkmasın sinek ısırığı gibi bı saniyelik bir acı zaten spiral takılma işlemi 2 dk sürüyor