Emine_02 Zeusunherasi cidden öyle ya ben onun için elimden gelen her şeyi yapıyorum mutlu olsun diye ama boşunaymış iyi ki evladim var onun sayesinde güçlü kalmaya çalışıyorum
Emine_02 mgxxx benim için tamamiyle o bitti artık güvenim de kalmadı zamani gelince o da pisman olur ama.artik iş işten geçti
Emine_02 Elmaliturta dosyalardan telegram klasörü var galeriden silse bile orda kalio ayriyeten girip silmesi lazim
Elmaliturta Emine_02 Bi inceleyeym akşam. Sizin içinde çok üzüldüm😔 ilişkinizde düzenliymiş neden böyle şeyler yaparlar anlamıyorm
nar1nar Emine_02 sen kendini zor tutmuşsun ben gırtlağına çökerdim bu konuda çok katıyım ve eşimede dedim aldatılırsan her ne şekilde yaşarsam aynısını sana yaşatır gösterir öyle boşanırım senden herkes ettiğini çekmeli sonuçta😜😜
Nacizanebiri Emine_02 telwgram dosyası nedir tam kullanmadığım için ben bilmiyorum. Eşimde de var bakayım bşyleri var mı
Deleted19 Emine_02 benim eşim de telegram kullanıyor siliyor herşeyi bulamıyorum teli iPhone gözüküyor mü dediğiniz dosyalar nerden giricem