Ros Ben yaptiriyorum faydasi var hic gec kalma asiri rahatlik yapinca anlayacaksin

Ya arkadasım eni guzellık merkezine girdi ise bu hafta kampanya var 12 seans 500 lira falan dedı kendı baslaması bnde cesaret edemedim yorumlarına baktım guzel de ıster gel Bı gorus kafana yatarsa yaptırsın dedı

Ros Evlenmeden önce yaptırdım hala tertemiz çok güzel. Buz lazeri tercih edin

• [silindi]

• Düzenlendi

Ros merhaba,
      Tavsiye ederim lazeri kesinlikle kadınlar için bir kurtuluş. En temizi en güzel lazer bence, acı konusuna gelecek olursak şimdi yeni nesil buz lazer çıkmış acıtmıyormuş, önceki cihazları kullandığım için halen benim kullandığım acıtıyor biraz.

Yaaa 12 seans 500 lira kampanya var hafta sonuna kafam karıstı ucuz muuu ki sadece 3 bolgeye

Defnee o yuzde karar veremedim arkadas baslamis kendıne zaten orada calısıyo ama 😁

Ros Orada çalışıyor olması yeterli bilgiye ve donanıma sahip olduğunu göstermiyor maalesef. Gittiği güzellik merkezinin bir instagram hesabı varsa oradan kullandıkları makinaya bakabilirim anlaşılır ne olduğu . Özelden de yazabilirsin 🤗

Ros Ben aleks diye azicik acitan ama etkili bir makineyle basladim. Dusunmeyin bence yaptirin oh kurtulun

Fiyat ne kadara bide taksitle yapiyorlar mi tum vucut bizim burda pahali sanirim

Tum vucut 1500 pesin taksit 2000 garanti veriyo bilemedim napayım sızce 😊 😊

Çok uygun canım ben olsam gitmezdim cihaz kalitesine göre fiyatlarda artıyor ama gitsen bile tüylerin biteceğini sanmıyorum . Son zamanlarda çok fazla çakma cihazlarda kullanılıyor . Özellikle güzellik merkezlerinde. Ben buz lazere başladım sertifikalı, onaylı lazer cihazı kullanan yerleri arastirmani öneririm.

Ros yaptiriyorum memnunum ne gibi korkularınız var?