• +18
  • Gerdek gecesiiiiiii♥️♥️♥️♥️♥️

Heyoooo ben geldim. Evet canimlar kızlar gerdek gecesi neler yasadiniz… ben özetle girmede sıkıntı yaşadık kendimi kastım kanama fazla oldu ama sabaha kadar devam ettik… bol oral bol ön sevisme♥️♥️♥️

Bezelyelipilaavv kendini kasmamak çok önemli ve korkmamk bı ilk yapista vazelin yada kayganlastirici çok önemli on sevisvme .ben ilk rahat bıraktım korkmaya çalıştım eninde sonunda olucak diyerek rahatlattim kendimi sonra canım acidikca durdum tekrar denedik ve sonra oldu ama devam etmedik olunca biri dedi edersen canin çok yanar ve korkarsın dedi devam etmedim sonra akşama tekrar denedik hep krem kulandim daha rahat oldu tabi

Bezelyelipilaavv bizde cok guzeldi.Korktugum gibi canim acimamişti.Eşim cok cok anlayişli nazik davranmişti.Sabaha kadar oturup sohbet edip tekrar yapmiştik😻😁

Bezelyelipilaavv iki kadeh şarap içip sarhoş olmuştuk sonra ben kendimi fazla kastıgım için yapamamıştım 1 ay gerdege girmedim vajinamus olduğumu ögrendim zor geçti ama en güzel gecem di

Bezelyelipilaavv cok kotu geçti hatırlamak bile istemiyorum hiç sakinlesmeden yapmaya çalıştı zorladı cNim yandi kaçtım geri getirdi yatağa yine zorladı olmadı mentolu sampuan getirip sürdü birden yapınca acayip canım yandı kanamam olunca durdu ben rahatlayamzsam uyuyamam dedi gine zorla oldu 3 4 hafta üstüne oturamadim sürekli kuru kuru yaptı cok yiprati

Bezelyelipilaavv Biraz ön sevişme sonrası çok korkuyordum hatta bi titreme gelmişti. Eşim sakin ol, sen hazırım diyene kadar bekleyeceğim dedi. Öpmeye devam ediyordu bir yandan boynumu falan. Bende gözümü kapatıp dua ediyordum gerçekten bekleyeceğini sanıyordum meğer o yumuşatmak içinmiş. Kendimi kasmayayım diye, hazırım demek için hazırlanıyordum daha demeden bir anda oldu. Eşim canım acımasın diye geri çekildi. Bende artık bekar bir kız olmadığım için ağladım 🤣 ne alakaysa “kızın artık masum değil anne” der gibi evlenip gitmişim halbuki. Sonra sarıldık daha çok ağladım. Duş alıp uyumuştuk 🤭 (vallahi böyle özel gün ve gecelerde hatırladığım hep ağlıyor oluşum. İyi kötü farketmez ne kadar ağlakmışım burcum balık falan da değil. İsteme, nişan, dini nikah, düğün, gerdek, hamile olduğumu öğrendiğim, eşime bunu söylediğim zaman, doğuma girerken çıkarken, kızım ilk gülümsediğinde hep ağlamışım. Tek aklımda kalan ağlıyor olduğum, ondan hariç normal hayatta hiç ağlamam halbuki. 😀)