[silindi] SansursuzKadin 1.soru cevabı; Sadece eşimle herşeyim ilk oldu. 2.soru cevabı; Asla kapatmam ışık açık sex yapmak daha keyifli çünkü aynadan kendimizi izliyoruz. 3.soru cevabı; Çocuğu yatırıp içeri geldiğimde gözlerimin içine bakıp penisiyle oynaması çok hoşuma gidiyor.
Gizemlikiz SansursuzKadin 1: 5 kisiyle 🙈 2: los ışık gunduz gece farketmiyo yeterki istek gelsin 🤭🤣 3: penisiyle oynayip sexy bakmasi🔥🙈🙈
Lavinia_ SansursuzKadin 1.sadece eşim dişarının işiği içeri az bir şey geliyor oda bize yetiyor😅 Sinsi sinsi gülmesi ne anlama geldiyini biliyorum artık bazen herkesin için de gülmüyor mu o bitiriyor😂😂
Dilarra SansursuzKadin 1_esimle Beraber 2 2_kapatirim kesinlikle olmazsa olmaz gece lambasni yakarım kapıyı bile kapatırım evde iki kişi olmamıza rağmen 3_ sexy konuşması 😅😅
papatya_ SansursuzKadin 1.eşimden önce 3 kişiyle 😖pişmanım 2.ışıkları sonduruyorum çünkü utanıyorum 3.eşimin bana bakışı yeter
Kamelia SansursuzKadin 1- 5 kişi ile 2- ışıkları kapatırız genelde. Loş ışıkta hard yapmaya bayılırız eşimle. 3- erkeklerin (daha doğrusu eşimin) ense kısmı beni çok tahrik eder.. nedendir bilmiyorum ama birde subay tıraşı saç kesimi ise daha çok tahrik olurum
Ayse34b Ayse34b 1ilkkimm eşim oldu 15 yaşından beriberaberim 2evet genelde mum yakarım 3kadınımmm demesi
Momm2260 SansursuzKadin eşimden. Once. Sevgılım oldu. Opustum Bellı olmuyor. Bazen. Acık bazen. Kapali cekınmem ama Eşimin gohuslerı. Ce vucudu. Cok guzeldir. Tuysuz baklavalı bır vucud🤤bıterım😂
Ruzgarin_kadini SansursuzKadin 3. Soruya cevabim 3 çocuktan sonra dokunmasın diye dua ediyorum 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
lkmelms SansursuzKadin 1) saymadım maalesef 🙈 2) kapatırız, koridor ışığını açarız los oluyor o zaman. 3) eşim uzun saçlıdır. Saçları omuzlarına düştüğünde çok tahrik oluyorum, ona bakmak bile yetiyor gerçi 🤭🤭🙈🙈
cutechucky SansursuzKadin 1- ilk eşimle 2-genelse kapatırım pek sevmem -parfumu bide yeni tras olduysa offf 😆
Bosunadelirmedik SansursuzKadin 1.çok 2.los isik tercih ederim 3.azgin zamanimdaysam uyusa bile tahrik olurum🤪
Turuncu SansursuzKadin 1 Kaç kişiyle öpüştün 1 SansursuzKadin 2 Seks yaparken ışıkları kapatır mısın? Evet. SansursuzKadin 3 Partnerin sana dokunmadan ne yapsa tahrik olursun? Mümkünse dokunsun ya. Koluma bile dokunsa tahrik olurum dokunma önemli. İlla tahrik olmam gerekiyorsa çıplak yürüyor olsun 🙄