kakaolubiskuvi Kizlar biz bu sekilde korunuyoruz ama yine hamile kalmismiyimdir diye her ay dusunuyorum 🙄🙄 bu sekilde korunup benim gibi evhamli olan varmi😂
kakaolubiskuvi Summer-love1 ya ne guzel zaten ben gereksiz evham yapiyorum esim disari bosaldigi halde korkuyorum en ufak bir kokudan midem bulansin aha hamileyim diuorum icimden 😂😂 oglum 10 aylik ve cok zor bir bebek herhalde korkum ondan
bisadekahve kakaolubiskuvi benim bebeğim de 9 aylık kolik bebekti çok zor geçiyor günlerimiz şimdi diş sıkıntısı flan bende çok korkuyorum hamile kalmaktan ama spirialle eşim içime boşalıyor 🤷🏻♀️
SansursuzKadin ama gerı cekılmede kalcani sanmiuorum spiral var sonycta prezervatifle olunca içeri bosaliyo prezervatıflerde hatali uretim cok oluyor
kakaolubiskuvi SansursuzKadin prezervatifi hic sevemiyorum ya okey rotar aldik kutu oyle diyor spiral taktirali 2 ay oldu geri cekilme yapiyor esim
kakaolubiskuvi SansursuzKadin prezervatif olmadiginda icinemi bosaliyor peki canim? Annem kiziyor bana bosunami spiral taktirdin birak icine bosalsin diyor 😂 ama riske atamam asla 😂😂
kakaolubiskuvi SansursuzKadin benim esimde agzima cok bosalmak istiyor bu ara ya ama ben cesaret edemiyorum ya kusarsam ogurursem diye korkuyorum ama adam acaip istiyor bende yok dedikce uzuluyorumm🙄😂
SansursuzKadin kakaolubiskuvi ya o kadar tiksindirici degil hem meni çok saf bi sıvıdır 🤭 uhu gibi dusun 😆