Hanimlar emziriyorum sağ göğsüm sol göğsümden büyük napabilirim :/ gece gece kafama takildi :/
Göğüs :/
Superisi sürekli ordan mı emzirdiniz dönüşümlü emzirmediniz mi
bisadekahve galiba kolayına hep sağ geldiği için onu emzirdim:(
Superisi ondan kaynaklanıyor dönüşğmlü olarak emzirseniz diğer göğsünüz de boşalır Mastitte olmazsınız bebeğiniz ne kadarlık
bisadekahve 4 ay 15 günlük 😀
bisadekahve geçmi kaldım :(((((
Superisi oo daha çok yenisi annesi dönüşümlü olarak emzir dediğim gibi mastitte olmazsın hem eğer emziremiyorsan sağ ama mutlaka o göğsünü boşalt ki o tarafta da süt üretimi olsun bir de sütten kesince göğsünün biri büyük biri küçük kalsın istemezsin herhalde 😂
bisadekahve vay canını yerim Allah razı olsun çiçeğim geç kalmadığima sevindim istemem tabi gece gece kafama takildi Rabbim razı olsun senden içim çok rahat oldu Allah’ım seninde sıkıntı ni gidersin :))))))
Superisi ayy Allah razı olsun canım benim ne güzel dua ettin öyle 😍kalbim ısındı 💚
bisadekahve beni mutlu ettin sende hep mutlu ol💗
Superisi ikisini de emzir ben tek sağ göğsümü emzirdim oyle bi hata yaptım sen yapma sol göğsüm kucucuk kaldı sağ ona bakaraktan iyi ama eskisi gibi biri buyuk biri küçük kalırsa şaşmam illa ki biri buyuk biri küçük kalacak yengem demisti oda tek gogus emzirmişti hep bana dediği iki gogus ver benim yaptığım hatayı yapma biri buyuk biri küçük onunki ve benimki de oyle keşke sol göğsümü de verseydim diyorum ama tutmamıştı kızım çok küçüktü ucu sağ kolayına geldi sağı emer hep
Superisi şu an buna çok ihtiyacım var ilaç gibi geldi bu dua 😍💚
urkutucumelek can kuşum geçmi kaldım peki sanada sorayım elhamdülillah belli sende tecrübeli bir annesin bisadekahve gibi 😍
bisadekahve bugün Cuma dualarda kabul :) Rabbim sıkıntıni gidersin çiçeğim :)
Superisi hayır geç degil denemeden bilemeyiz bi dene Cnm benim bebeğim 11 aylık oldu seninki daha küçük
Superisi amin inşallah canım benim 😍
Superisi bence çok takma benimde öyleydi ama şuan emzirmeyi bıraktım ikisi de küçüldü 🤣 asıl benim açmam lazım böyle soru küçüldü ne yapmam lazım diye