[silindi] selam kızlar kinds ten geldim bende öve öve bitiremediler burayı bi girim dedim takılı kaldım 😂 burdakileri okuyunca eşimle ot gibiymiş onu anladım 😂🙈
bisadekahve [silindi] ben hep diyorum kidste burayı kötülüyorlar ya bi söz vardır beni yüceltenler beni kötüleyenlerdir diye 😂 hoşgeldin nickin etkileyici bino kadar da mantıklı 😂
[silindi] Crazymom hosbuldum ♥️ buralar 🔥 resmn yaa 😂😂öyle gaza geldım ki bi kac post okudum gecelık siparısi vercem nerdeyse😂
[silindi] bisadekahve hosbuldum 😂 buraya yakısır bisey olsun istedim 😂okurdum kids te ama bu kadar beklemzdım pazar yeri gibi acık ortaö😂😂ama eglenceli umarım tecrübeli kızlarda yazarda onlardan ögrenecegm seyler olur 😂😂🙈
Pembeoje34 [silindi] bende yeniyim kıdsten geldim tecrübelerinizden faydalanıp eşimi kudurtmak istiyorum 🤭
[silindi] @Nietzsche senin adın nası okunuyo ayıptır söylemesi 😂😂😂1 saatir okumaya calıstım da mantıklı bisey cıkaramadm 😂😂🙈neetcezmi acaba onumu demeye calıstın
[silindi] Nietzsche ay nabim söyle bi okuyunca niçe oldugunu bilemedm 😂😂😂kusura bakma niçe önümüzdeki nice günlerde niçe diye okurum 😂😂😂