Merhaba herrkese, yeni üye oldum ama google üzerinden takip ediyordum burayı çoktandır. Bu aralar MAALESEF kafamda ki seytan susmuyor. Eşimle cinsellik anlamında çok sonuguz
Benim açımdan hiç sorun yok, çok fazla istekli biriyim hiç durmadan saatlerce sex yapabilirim. 2,5 senelik evliyiz 1 kere bile bosalmadim eşimle ilişkiye girince. Kendisi çok oldu bittici, bı o üstte bı ben üstte tamam işte bitti. Çok kısa sürüyor her seferinde. Hiç beni düşünmüyor kendisi bitirdimi olay bitiyor. Tekrar istesem yapmiyor yaptığı çok nadir.
Neyse eşimle cinsellik konusu böyle, şimdi asıl olaya geliyorum. Bı çoğumuzun olmasa da geri kalan çoğunluğun da evlenmeden önce de özeli olmustur onlar beni anlar.. bunu överek söylemiyorum hatta şuan keşke olmasaydı diyorum inanın. 6 senelik bı birlikteligim su eşimden önce, aklınıza ne gelirse yaşadık ama amacımız evlenmekti. Olmadı nasip değilmiş. Tabiki sex yasantimjz da oldu. Dağda bayırda hava da karada arabada çimenler de.. Okula gitmeden bulusurduk mesela, eteğimi yukari kaldırır altından kafasını sokar yalardi, sonra güzelce beni de kendini de boşaltır gonderirdi okula. Öğlen 12 de sexe başlasak aksam 7 ye kadar devam ederdi arada yiyip içmek dışında. Beni bosaltmadan bırakmazdı. Hersey vardı sex olarak ilişkide. Şimdi öyle değil evlendim evleneli cinzellik kalmadı. Napicam ben böyle bilmiyorum kendimi burda buldum.