2zlerim Sss123 aslında hap falan ismi veririmde etkisi nasıl olur bilmediğimden o topa girmek istemiyorum ama sprey dene baktın sprey olmuyor hap kullanmak için ısrar et ve doktora götür bi kaç dakikada hal olur ya büyütmesin doktora gitmeyi bu kadar
Hdgvbh Sss123 Aynen konuş bakalım bir esinle . Onunla daha çok zaman gecirmek istedigini falan belirt .
Hemsireanneg Sss123 Fantazilerin yok mu bahsetsene diye soru yoneltebilirsiniz ben üstünde boynumu öperken böyle böyle alistirdim önceden o da hemen bittirip gitme derdindeydi böyle böyle alisti. Birde on sevismeyle daha çok zevk aldığımı inleyerek falan da belli ettim 😂. Bazen arada yelteniyor kaçırıyorum kalçamı kaydırıp kaydırıp
Sss123 Hemsireanneg soruma karşılık olarak çok farkli şeyler duyarsam sonradan sıkıntı yaratırim ben cnku konuşmaya gelince fantezisi çok ama uygulama da yok.😑😑
Met Sss123 ten uyumu herkesle olmuyor bulacagini saniyorsun ama olmamis artik ne kadar ugrassanda o yakaladigin ritmin tadi olmayacak esim bana her yaklasmasinda eski sevgilimin tutkusunu arardim bulamazdim ne zaman Gozumun onune getirmemeye basladim rahat ettim ama ask yok ten uyumu yok iyi bir seks hayati beklenemez Bende senin gibi ask evliligi yapmadim simdilerde senin bahsettigini duyguyu o kadar icten hissettimki umarim bir gun Hersey istediklerimiz gibi olur yoksa insan uzuluyor :(
Ozge49595 Eşiniz fazla sizi önemsemiyor bi adamın içinden gelmedikten sonra konuşsan fayda,bile etmez karşıdaki esini kadınını düşünmeli düşünmuyorsa konuşmakla hal olmaz umarım bi aran önce duzelir bilemedim
Loveislove Sss123 benim esimde oncesinde cbir cok kizla yatmış benpe sevgiliykende istedi sevisme filan oldu ama iliskiye girmedik ama nefesinden ble etkileniyordum hemen islaniyordum cok begeniyordu simdi ise o eski adam yok hemen oldu bittiye getiriyor hic opmuyor bendede fazla istek yok arrik ama o eskisi gib degil cok sasirdim