Lal38in okudukça gülüyorum hiç araştırdınız mı acaba nedir ne değildir diye bilmiyorum amaaa 😂 delinin biri kuyuya taş atıyor40 akıllı inanıyor gibi geliyor bana. Bilimsel açıklamasını şuraya bırakayım hemen biraz önce araştırdım.
TUZ BANYOSUNUN FAYDALARI
Tuz banyosu, en eski ve en çok bilinen banyolardan biridir. Yıllarca insanların rahatlamasını sağlamak için kullanılmıştır. Birçok araştırma tuzun toksinlerin vücuttan atılmasına yardımcı olabileceğini iddia ediyor.
Şimdi bunu Esra ezmeci Hanım efendi biliyordur ve kendince yapın eşinizle aranız düzelsin şöyle olsun böyle olsun diye vaatlerde bulunuyor sanırım 😂 Eminim tuzlu su evlilikleri düzeltse yada insanların ikili ilişkilerini 2 kaşık tuz halletse eminim Türkiye’de tuz satışları patlama yapar😂😂 tuz araştırmada da dediği gibi rahatlatıp toksin attırdığı için sakinleşiyorsunuz sadece sizde sanıyorsunuz ki Esra Ezmeci ve tarifi 😂😂😂 belki bilimsel açıklama yapıp insanları bilinçlendirse açıklama yapsa kimse gülünç duruma düşmeyecek ama herkesin ezmeci tarifine ihtiyacı var sanırım 🙊😂😂