cutechucky Lal38in dikkat et hamile kalma canım eğer istemiyorsan çünkü korunduğum halde hamile kaldım diyen çok var
Nietzsche cutechucky peki mantıki bir açıklaması var mı merak ettim. Neden hamile kalıyorlarmış korunmaya rağmen
cutechucky Nietzsche dişiligi artırdığı içinmis ve kolaylastiriyormus sodyum oldugu için hamile Kalanların çoğunun bebeği erkek ve çok fazla hamile Kalan var çoğu da erkek bilimsel açıklaması var intenetden okuyabilirsiniz detaylı hatta geçen kız bebek olasılığını arttıran Bi tarif bile verdi
Nietzsche Pandora aşırı merak ettim 🤭 bence tuzlu suyla adam daha çok ilgili oluyormuş ya ,çok sık ilişki oluyordur ve illaki birinde korunmayı unutuyorlardır 😂başka açıklama bulamadım şuan bu bile saçma nsbsnsnsksbsbs
zarifhanim Nietzsche Vücudumuzda zaten tuz var, tenimizin de sodyum oranı yüksek. Tuzlu suyu zihinlerde sihirleştirdiklerini düşünüyorum ya bana da mantıklı gelmedi tuzun kadınlığı arttırdığı 😕
cutechucky Nietzsche bende öyle düşündüm ama değil o da yarım litre süt yarım litre su karıştırdım bel altına dökülüyor ve kalsiyum ağırlıklı yiyecekler öneriyor
Nietzsche zarifhanim enerji bakımından arındırıp nötrlediğine inanıyorum , dişilik konusu bana da mantıklı gelmiyor .