Gece de olsa sabahın 5i de olsa, yazın da kışın da asla gusül abdestsiz uyumam. Hem temizlik hem dini açıdan, ilişki sonrası duş alırım direk. Ya ben bir ilahiyatçı olarak böyle postlara kafanıza göre fetva vermeyin demekten yoruluyorum ama insanları da bilgilendirmek istiyorum. Gusül abdestsiz bebeği emzirmemek hakkında hiç bir fetva yok. Bu günah diyenler neye dayanıyor? Bebeğiniz orda ağlarken sakın duş alacağım diye şartlamayın kendinizi. Takva ehli abdestsiz emzirmemeye, abdestsiz yere ayak basmamaya özen göstermiştir. Geçen bir bayan “abdestsiz anne sütü haram olur” yazmış ya şok oldum nasıl bu kadar din konusunda eksik yada radikal konuşabiliriz. Nasıl tertemiz anne sütüne, bebeğin helal rızkına bu çirkin terimi yakıştırabiliriz. Dostlar abdestli olmak sünnettir, abdestli bebek emzirmek güzeldir. Ama abdestsiz haram, günah, caiz değil diye bilinçsiz fetva vermekten insanlara dini yanlış aşılamaktan Allaha sığınırız demek istiyorum. Lütfen sizler de güzel araştırıp sahih olan bilgiler ile konuşun.