İlk kez yazıyorum buraya umarım sorunuma cozum bulabilirsiniz 🙏 2 yıllık evliyim sadece üstte olduğum zaman ilişkiden zevk alıp bosalabiliyorum yani vajinal boşalma hak getire. On sevisme de oluyor ama bana ne oluyor bilmiyorum var mı bu sorunun bir çözümü 🥺
Cinsel doyum
Alevb Ona da sukur bebegim. 2 yildir 5 yildir evliyim hic bosalmadim diyen de var😃
Bosunadelirmedik Yazarken biraz da bu yüzden utandım. Bulmuşum da bunuyorum diyen olur diye 🙈
Alevb aslında kendiniz kendinizi bir keşfetmeniz gerekiyor bence, yani neden daha çok haz alıyorsunuz sizi ne şehvetlendiriyor bunları bilirseniz eşinizi yönlendirirsiniz, sizde böylece daha mutlu olursunuz
bence esinle alakali yani benim orgazm olmadigim kiside oldu bazisi beceremiyo 🤷🏻♀️
Svda-02 Toplum icinde cinselligi hep ayıp gunah diye bilerek buyudugumuz icin rahatlamadan sonra peşini sucluluk duygusu aliyormus boyle okumustum. Sizinki de o sebepten olabilir.
Bilinmeyenlidenklem Sanırım benim sorunum odaklanamamak biraz da. Bilemiyorum 🥺
SansursuzKadin Elinden geleni yapıyor. Seviyorum da sorun benim odaklanamamam galiba biraz da
Krgn Bu acı enfeksiyon kaynaklı da olabilir öncelikle onu bir hatirlatmak istedim. Ben üstte iken ağrı oluyor evet boşalmak için kendimi kasıyorum bütün vücudum geriliyor. Yani cinselliği yaşarken rahat olamıyorum kendimi sıkarken daha kolay boşalıyorum bilemiyorum gerçekten sadece bu pozisyonda boşalmak çok can sıkıcı 🥺
Afra2020
Haydar dümen 😈🤪
Alevb illa ilişki sirasinda boşalmak için kendinizi odaklamayin ilişkiden önce ya da sonra genelde önce eşiniz vajinayı oksayark ve ya oral seks yaparak orgazm olabilirsiniz böylece ilişkiye daha istekli olursunz
3children1mom ahahah🤣 hayatta mı o daha🤨 maşallah🧿😁