İlk kez yazıyorum buraya umarım sorunuma cozum bulabilirsiniz 🙏 2 yıllık evliyim sadece üstte olduğum zaman ilişkiden zevk alıp bosalabiliyorum yani vajinal boşalma hak getire. On sevisme de oluyor ama bana ne oluyor bilmiyorum var mı bu sorunun bir çözümü 🥺

Svda-02 Yok bende hiç iğrenme olmadı. Vajinal boşalma delikten zevk alma işte her pozisyonda yapabiliyorsun yani ama ben ancak üstte iken boşalabiliyorum maalesef 🥺

Alevb aslında kendiniz kendinizi bir keşfetmeniz gerekiyor bence, yani neden daha çok haz alıyorsunuz sizi ne şehvetlendiriyor bunları bilirseniz eşinizi yönlendirirsiniz, sizde böylece daha mutlu olursunuz

Alevb onada şükür hiç bosalamaynlarda var zamanla belki diğer pozsiyonlardada olursun

bence esinle alakali yani benim orgazm olmadigim kiside oldu bazisi beceremiyo 🤷🏻‍♀️

Svda-02 Toplum icinde cinselligi hep ayıp gunah diye bilerek buyudugumuz icin rahatlamadan sonra peşini sucluluk duygusu aliyormus boyle okumustum. Sizinki de o sebepten olabilir.

Alevb

Svda-02
          üstte olduğunuz zamanlarda baskıdan kasiklarinizda ağrı gibi bişe hisedyr musunuz.yada o zevk almaya başlamak mi? Taktik verir misiniz? Pozisyonunuzla ilgli.esim hareket edince benim canım çok yanıyor gibi hisedyrm.

Krgn Bu acı enfeksiyon kaynaklı da olabilir öncelikle onu bir hatirlatmak istedim. Ben üstte iken ağrı oluyor evet boşalmak için kendimi kasıyorum bütün vücudum geriliyor. Yani cinselliği yaşarken rahat olamıyorum kendimi sıkarken daha kolay boşalıyorum bilemiyorum gerçekten sadece bu pozisyonda boşalmak çok can sıkıcı 🥺

Alevb çok merak ediyorum bu boşalma olayı neden kadınlarda bu kadar zor ve sorun haline geliyor ya🤕 bi bizde mi böyle yoksa dünyadaki kadınların çoğu yaşıyor mu aynı sorunu.. coğrafya o kadar da etkili değildir ya demi😅

Afra2020 bende öyleyim 1 buçuk yıldır evliyiz 1 kere bile boşalmadım eşim çok erken boşalıyor

Afra2020 coğrafya değil ama baskıcı yetiştirilme tarzı çok büyük bir öneme sahip bence ayıp günah sus herkesin yanında konuşulmaz şeklinde yetistirildik çoğumuz malum

Alevb illa ilişki sirasinda boşalmak için kendinizi odaklamayin ilişkiden önce ya da sonra genelde önce eşiniz vajinayı oksayark ve ya oral seks yaparak orgazm olabilirsiniz böylece ilişkiye daha istekli olursunz