SansursuzKadin ben acı çekmiyorum da çok uzadığında zevk almıyorum ben ilişki sırasında öpüşmek dokunmak koklamak istediğimden bu pozisyonu boşalmaya yakın isterim ama yerdekini onunla başlayıp onunla bitsin derim 😂😂

Elimust Sitemim bayana değil, pavyona gittiğinden bahsetmişti geçen ve anlattıklarına göre evine yuvasına eşiyle olan ilişkisine saygısı olmayan biri. Böyle birinin yatak odası dışında ilişkiyi günah görmesi tuhafıma gitti.

bisadekahve ben banyoda pek sevmiyorum malum banyo kucuk olunca ha arada oluyoda genelde gene salonda bitiyo ıslak ıslak salonda devam yapiyoruz guzel oluyo 😂😂😂

bisadekahve bu bel altına yastık koymayı deneyemedim merak ediyorum.yani biraz problemli bir hayatımız var.2 kanepeye nasıl koyuyorsun ayaklarını anlamadim kız.tam.anlat.bizde nasiplenek😂

KirmiziOjeli artik yapacak bisey yok bacım zaten zorla uyuyolar minikler 😂😂bizdede durum aynı valla

Elimust çoğunlukla salonda başlar koridorda devam eder. 1 metreden biraz fazla geniş bir koridorumuz var, tam iki elimi iki duvara koyabileceğim bir genişlik 😉 eşim koridora bayılıyor o yüzden 😂

Elimust bebeyi salonda uyutup yatakodasına almadysam yatakodasında ama bebe yatakodasındaysa banyo salon mutfak çalışma odasında tek kişilik baza var bazen orda bebeye göre yön vermiyorm benm canm nerde istiyosa bebe öbür odada uyuyo 😀😀😀😀

Krgn bizim oturma odası çok geniş değil karşılıklı iki kanepenin ortasında yere uzanınca zaten belimde yastık oluyor bacaklarımı yana açıyorum kanepelerin üzerine koyuyorum 😂😂