ZRaporu incilikaftan canım gördüğü şiddetin karşısında cevap vermesi hatalı yapmaz ki onun o anda ona gücü yetmiştir. Biraz empati yap lütfen zaten zor bir şey yaşamış biz de böyle yaparsak daha çok çıkmaza girer. Biraz sağduyulu olalım 🙏🏼
incilikaftan ZRaporu tabiki şiddet gördüğünde elini kolunu bağlayıp otursun demiyorum. Elindeki suç ve yaralamaya teşvik edici mahkemede silah niyetine geçiyor. Buda çocuğun elinden alınmasına kadar giderdi.
Svda-02 Survivor12 bakın eşim beni çagresiz kimsezi oldugumu bildigi için bunu yaptı ben bu evden çıktıktan sonra asla birşey yapamaz bana çğnkü gelecegini düşünğyor asker olmak iatiyor. Çok çok çocuk için davada ugraştırır beni
ZRaporu Svda-02 uğraştırmaz çocuk anneye verilir her halükarda. Onu bıçakladığını psikolojinin bozuk olduğunu öne sürse bile kendi kıçı boklu çok afedersin.
Survivor12 Svda-02 inşallah dediğin gibi olur canım hersey gönlünce olsun ama sanki sen eşini cok seviyorsun ve geri dönermiş gibime geliyor
Huzurlu_poncik incilikaftan kadın o an canınin derdine düşmüş ve kendini korumak için olması gerekeni yapmış biraz empati yapın Allah aşkına yaa öyle yapmasaydi belkide kocası onu öldüresiye dövmeye devam edecekti oyizden kimseyi yargilamayin yaptığın dan dolayı!
incilikaftan Huzurlu_poncik O adam kadının elinden bıçağı alıp ona birşey yapsaydı daha mı iyi olucaktı. Yargılama böyle olmuyor tatlım.
ZRaporu incilikaftan canım bir erkek ile bir kadının güç dengesi eşit mi alla sen? Kadın ona yumruk mu sallayacaktı? Nasıl koruyabilir başka türlü canını? Nefsi müdafaa diye bir şey var.
incilikaftan Svda-02 çok güzel bir kalbim var sen sana denileni buralara çekiyorsan bu benim sorunum değil.
ZRaporu incilikaftan canım biz burada ne hakim olarak ne de yargıç olarak bulunuyoruz. Olmuş bitmiş olayın hukuki boyutunu tartışmak için değil arkadaşa destek ve yardımcı olmak için yazıyoruz. Seni de anlıyorum ama bir de benim dediğim açıdan bak.
ZRaporu Canım bu adamın korktuğu bir şey varsa sonuna kadar kullan bunu. Darp ettiği yerlerin fotoğrafını Çek telefonunda dursun. Anlaşmalı boşanmaya ikna etmek için de madem astsubay olmak istiyor sicilinin temiz olmasını istiyorsa sana istediğini versin.
Svda-02 Survivor12 canım sevdim çok sevdim onu öyle görünce ne yapacagımı bilemedim ama ben bir insana hemde ona buna yapacak kadar delirdiysem demekki sevgi iyi gelmiyor bana geri dönsem ne olucak ya ben ya o birgün öldürücez birbrimizi benim kızımın ne suçu var böyle anne babayı haketmiyor o. Unuturum zamnala iyileşirim inşallah erkek soyundan ihrendim ya
Survivor12 incilikaftan mantıken düşününce öyle diyoruz hepimiz keşke karşılık vermeyip direk şikayet etseydi ama inan o an bence ne yapacağını şaşırdi kim olsa o an o can acısından ve elinde kurtulmak için birşeyler yapardı onun o an eline bıçak geçmiş artık olup bitmiş inşallah kimse yaşamaz böyle şeyleri
Tecrubekonusuyor Svda-02 şok geçirerek okudum. Bence ayrıl ve tadavi gör hem daha öncesi hem travma olmuş sende kendimi koruyayım derken katil olacaksın o çocukta bu evde mahvolacak maalesef artık bunun dönüşü yok sizinki çok ileri boyut olmuş. Bende zamanında şiddete uğradım ama öyle tekme tokat değil üstüne bide adam beni itip kakıyor diye dönüşümdür(yani bi adam bir kadın tarafından ne kadar dövülürse işte) iki çocuk kavgası düşün ama sizin ki aşırı aşırı kızına çok üzüldüm
incilikaftan @Survivor12 @ZRaporu dediklerimi ANLAMANIZA sevindim, ben bayanın yaşadığı şeyleri anlayabiliyorum, umarım ondan önce eşi birşeyler ispatlama çabasına girmek istemez beni bıçakladı diye. Benim kaygım kızının şuan ki psikolojisi.
Survivor12 incilikaftan umarım ama olayı kapatırsa sonra başına iş gelebilir şimdi gitse zaten kendimi korumak için yaptım dese onu haklı görürler
ZRaporu incilikaftan post sahibinin yorumlarından anladığım kadarıyla olaylar yaşanırken kızı odasındaymış. Kadın durup dururken bıçaklamayacağına göre onu o raddeye getiren neden de mahkeme tarafından araştırılır herhalde eşi de sicili bozulmasın diye bence konuyu oraya getirmez.