Visvit Merhaba kızlar bugün eşimin doğum günü akşamda romantik bir gece geçiricez ama benim hiç halim yok kendimi yorgun bitkin hissediyorum beni biraz kendime getirin ya ne yaparsam iyi hissederim valla koltuktan kalkasım yok ☹️
bitterdelisi24 Visvit suan bende öyleyım havalardan sanırım :) sekersiz bi kahva iç belkı senı kendıne getırir ılık bi dus al :)
Nietzsche Visvit dışarda senin kocana doğum günü sürprizi yapmak isteyen onlarca kadın vardır , senin hoştt diye attığını onlar happ diye kapar 😂kalk ve kendine çekidüzen ver ,bi kalktınmı gerisi gelir 😂
Lavinia_ Seneye başka kadınla geçirmesini istemiyorsan kalk ve hazırlan diyormuşum😂😂 şaka şaka 😂 yılda bir kere doğum günü oluyor bence ilgi gösterin
Lavinia_ Visvit aynen düşünün size yapılsa nasıl üzülürsünüz yılda sadece bir kere onda da üzmeyin kocanızı😊
Tecrubekonusuyor @bitterdelisi24 katılıyorum bittere bide sade Nescafe adamı kendine getiriyor sütsüz şekersiz bide çikolata al yanına ye ağşama bombeeeeee😆
Nietzsche deleted13 hahahahah ben hep bu telkinle hareket ediyorum diyormuşum😂😂 ama tam tersi olumsuz olaylarda ,beni dışarda beğenecek onlarca erkek vardır diye düşünüyorum ve kılımı kıpırdatmıyorum 😂😂
deleted13 Nietzsche Erkek olsam asılırdım ,tatlısın asfghs😂😘,ben de bir şey yapmıyorum ya ama attan inip eşeğe binmek de olmaz şimdi😂
Bal_kizin_annesi Bol tatli yiyin acı bi nescafe ve siz yapmazsanız disarida yapacak cok kadın olduğunu düşünün. Ve en sexy seyleri giyin odaklanin sonrasi pombeee 😂bende post actim fikir almak icin size fikir veriyorum ama benimde degisik fikirlere ihtiyacım var ama kendime yetemiyorum 😂😂😂
bitterdelisi24 Tecrubekonusuyor ayranlı corba ıctım sanırsam uykumu getırdı :) gözlerimi acamadım 🤣🤣🤣🤣