Miranannesi34 Çok korktuğum cesaret edemediğim bir pozisyondu eşime kendim dedim yapalım diye ilk denemedi oldu teşekkürler canım kızlar ❣️🥰 cesaret verdiğiniz için böylelikle cinsel hayatimiza renk geldi
Bal_kizin_annesi Miranannesi34 biz en sonda onu yapıyoruz eşim cok seviyor bide popoma vuruyor zirve adam. Ilk zmanlar bende istemezdim ama alıştım en sonda hadi yapalim diyorum
Miranannesi34 Bezelyelipilaavv evet gerçekten öyleymiş bilseydim önceden cesaretimi toplar yapardım 🙈
Miranannesi34 tugce_byr yok aşkım bende öyle düşünüyordum ama hiç öyle değil bi kere dene eşine bırakma sen yapmaya çalış sonra devamı geliyor 🤭
istebunlarhepseks tugce_byr eğer belini kambur yaparsan acır ama gerekirse kafanı yatağa koyarak belini iyice kır, sonra ver yansın 😂😂
Pembeoje34 Miranannesi34 bende merak ettim bakayim o şekilde nasi bi zevk alcam adetim bitsin hemen deniycem off hayali bile güzel zevkin doruklarına varmak istiyorum
Miranannesi34 Bosunadelirmedik evet bazıları diyordu ay ben denedim karnımda hissettim bidaha yapamadım falan ondan dolayı korku oluşmuştu içimde
Afra2020 Miranannesi34 o pozisyonda o beklesin siz git gel yapın bence daha çok hoşuna gider hem acımasından korkmazsınız hem zevk noktalarınızı bulmuş olursunuz 1 taşla çok kuş👌
Bosunadelirmedik Bence seksin temel taslarindan🍑🧁 Doggyi denemeye korkuyorsaniz hangi pozisyonlari yapabiliyorsunuz ki? İnanin elestirmek icin demiyorum; ama doggysiz seks mi olur kiz🤷🏻♀️😃