• +18
  • bakın heleee dayanamıyorum söylemem lazım

• [silindi]

Esmerimmm etmaaa😂😂😂arkadasın dedigi gibi harbıden dudaksıza çıkar adım😂😂

[silindi] gülme demissin ama sonunda aşırı güldüm ya 🤣🤣🤣 bende normal doğum yaptım öyle bisey yok benimde canim

[silindi] canımmm doğalca yazmışsın valla çok güldüm bu saatte inanki Allahta seni güldürsün inşaAllah 😂😂😂. Doktorunla görüş bir tabiki. Önceki halinin resmi varsa göster😁😁bu o değil diye

[silindi] kanka benimde öyleydi 18 gün oturamadim , sonra dikişlerimi kestim, dudağını içe dikmişler sağ tarafın, ayni sen gibi biri var biri yok sayılır
    anlamadığım konu 40 gün bakmadsn nasıl durdun

[silindi] benim oram değilmişim afedersin dudaklari yamulmustu artık kadin nasi diktiler orayı kapatmış resmen kiltors gözükmüyor yok o nasi bi dikme sekliyse😁😁

[silindi] doktorcum güzel dikememişsin benim dudağın biri yok de sor 😂😂😂

Yakamoz_ ölüm var ölüm 🤣🤣 Allah korusun bende kilit falan da yok
      oğlum gönderir birine falan ödüm kopuyo

[silindi] tatlım bence digeri normaldir ama sallanan iyice genişlemiştir dudak sarkması deniyor biri normalmek diğeri cok sarkıyor. Onunda tek cözümğ cerrahi müdahale.

[silindi] bende normal doğum yaptım ama dikişi estetik yaptı doktor. Kuaförüm bile eskisi gibi sanki hiç doğum yapmamışsın ne kadınlar geliyo afedersiniz parçalanmış gibi resmen dedi 🙊 bi doktora görünebilirisniz belkide vardır sıkıntı

• [silindi]

aynenaynenn yavru 17 dikiş olunca ebemi tersten gördum 💆🏻‍♀️ korkudan bakamıyordum ondan

• [silindi]

Yakamoz_ kkız hiç resım cekmedım kiii😂😂😂portresini cızdırım o zaman 😂😂😂

• [silindi]

aynenaynenn akıl edemedımm😂😂ama ibret olsun diye seslenıyorum burdan bir tanede olsa resmini cekin saklayın. yoksa böyle dudagının teki kaybolmus gezersiniz 😂😂