Eylem_01 Bosunadelirmedik bisey söylicem size biliyor musunuz bilmiyorum ama bim de gördüm az önce geciktirici prezervatif gördüm aldım geciktirir mi 😂bilmiyorum 🤷♀️
Bosunadelirmedik Eylem_01 Yok oradan hic almadim. Esim de genelde geciktiricili kullanir; ama tek basina pek faydasi olmuyor
Kamelia Eylem_01 canım sana tavsiyem aktardan şunu alsın eşine söyle . Bunu eşim de kullanıyor. Hem uzun süre boşalmıyor hemde sürekli erekte halinde. ¾ posta rahat yaparsınız. [upl-image-preview url=//i.imgur.com/C4ZitL9.jpeg]
Eylem_01 Kamelia adanada oturuyoruz da burda aktar nerde var bilmiyorum eşimde çok bilen biri değil buraları
Mohira34 Kamelia ay bunu bir arkadaşım eşine sperm sayısı çoğalsın diye içeriyordu. Gebe kalamıyor diye. Geç boşalmaya yarıyorsa bende eşime içireyim
Lale-Lale Nurr_unsl6 bende yaptım bi kaç kere ama pişman oluyorum yaptıktan sonra. Sende oluyo musun 🙄😄
Evsen35 Nurr_unsl6 valla ben ne zaman kendim yapsam akşama sex oluyor bu sefer onda boşalamıyorum bugün yapmıcam akşam yaparız diyorum kendi kendime bu seferde akşam olmuyor anlamdım ben bu işi
Safiye_nur_kaplan1 Nurr_unsl6 evlendikten sonra hiç yapmadım sevmem de pek fazla eşim uzakta olduğunda yaptım