Miranannesi34 Zoya ay hep o kızın konusu geçiyor esimin yanında da yapıyor bunu ama eşim susturuyor herkesin bir gecmisi vardır ama ben karımı seviyorum anne rica ediyorum böyle konulara girme ben çoluk çocuk sahibiyim der bana laf bırakmadan konuyu kapatir o ortamdan ayrılırız🤷😅
Zoya Miranannesi34 Bunu demesine ragmen hala kayinvalidenizin bu şekilde bıkmadan azimle devam etmesi 😁
Rudemim Bosunadelirmedik Nevin var eski sevgilisi hatta aşıkmış ona o kızı bulsam iyi ki evlenmemişsin derim seksten anlamıyor odun gibi demek ki Nevin le yatmamış yatmadım dedi çünkü 😂😂😂😂😂
Sedaa Bosunadelirmedik olur mu olabilir tabiki ama hic umrumda olmazdi. Takmazdim yani. Eşimle görücü usulü evlendik. Evlenmeden önce benim bircok kız adkadasim oldu demişti, bazilari tek gecelik ihtiyac icin felan demişti. Bende anlattim birkac tane sevgilimin oldugunu. Benden önce olanlar beni ilgilendirmez. 😊
Bosunadelirmedik Sedaa tabii olan olmus, bitmis gitmis. Ama insan birebir goruyorsa, taniyorsa misal bir kiskanclik oluyor. Gereksiz ama oluyor yani gecen post acmistim bende oldu😃
Heyobengeldimm Bosunadelirmedik pekiiii ya o eski sevgili bizsek 🤔😏😏 eski sevgilimin karısı burdaysan ses ver dhdhjdjdj