Akrep Bosunadelirmedik Olmadığına eminim çünkü eski sevgili diye bir şeyi yok ahahahajajshsj aynı zamanda benimde eski sevgilim olmadı rahat olun hanımlar 😂
Panda Bosunadelirmedik Ay olsun nolcak onu diyil beni seçmiş evlenmiş 🤪🙃💃 eşimle geçirdiyim güzel günlerin yapdığım yorumun altından yorumda yazıyordur belkide kgkdhshs😂
Bosunadelirmedik Sedaa tabii olan olmus, bitmis gitmis. Ama insan birebir goruyorsa, taniyorsa misal bir kiskanclik oluyor. Gereksiz ama oluyor yani gecen post acmistim bende oldu😃
lkmelms Bosunadelirmedik ben eşimin ikinci eşiyim belki eski karısıyla bile konuşmuş hatta fikir alıp vermiş olabilirim 🙄🙄🙄🙄
Bosunadelirmedik deleted77 evet bebis gecmis gecmis de insan bunu herhangi birini bilmeden, gormeden hic takilmam diyor. Mesela ben oyleydim. Ama gecenlerde esimin bombastik eski sevgilisini gordum💥 Sacma bir giciklik, kiskanclik oluyor yani bunlar😃😃
Arasemir11 Bosunadelirmedik 😂burda olurmu olur şimdi bnden önce ki hayatında olmustur o yüzdn düşünmk istemiyorum yoksa her aklıma gelişinde kavga ediyrm
Rastgelebiri Bosunadelirmedik canım kocamın ilk ve tek sevgilisi bendim şimdi de eşiyim 🥰benimde hiç olmadı bu arada
Ayres Bosunadelirmedik bende önce sevgilisi olmamis diye bilirim bir tane varmış onuda erkekle parkta yakalamış bi kızın elini bile tutmadım dedi sen herseyde ilişin dedi o yuzden karşıma çıksada kimin ne olduğu belli 🤣🤣
Brvnonk Semaaaa kizz Balıkesirli seni burda mısın sende kocamın göğsün de dövme vardı sema ismiyle tanıştıktan sonra karalatti ay🤮
Bircocukannesi_ Nietzsche seninki kac ay veya yil kalmis benimki 7 yil sevgiliymis ama ayrilma barisma icinde tabi