Nietzsche Hoşbuldum 🌼 kıskanılan moderatör hanım 😂
Hapy kidsten koptum geldim 😂💟🌼
Elif367elif kıskanılan mı 😂😂
Nietzsche Happy kidste kullanıcı adınızdan tanıdım o uygulamayı şikayet eden bi post vardı moderatörlerden kaynaklı keşke peridenin moderatörü burda olsaydı dye konuşulmuştu 😂
Ya ben goremiyorum orda acilan konuyu yani asagiya indikce sayfa salak gibi yenilenip duruyo bide asagiya indikce hala ayni sorular karsima cikip duruyo sildim tekrsr yükledim yine oyle
Arama kismina ne yazarsam konusmalari gorurum happy kidste?
Elif367elif siz de çok fenasınız ha ne gerek var laf taşımaya. Korkulur sizin gibilerden
19072021 Bende de öyle malesef
19072021 peride yazın çıkar
Asdfghj Zaten bilinmeyen birşey değlki 😂 laf taşımak ne alaka
Elif367elif ben 2 gün önce katıldım burda kilitlendim resmen çok fenalar yaa oyle bi sohbet varki konuşmalar regldim kaç gündür deli oldum azdım resmen 😂🔥🤭 bugün bitti 2 saat sonra parti başlıcak🔥🔥🥳🥳🥳😋😋😋😂😂😂
Eylem_01 Vaayyy 😂🔥🔥
Elif367elif yazdm 2020 deki konu cikyo
19072021 Yaa Allah Allah hç denk gelmedimi sana anasayfada
Elif367elif merhaba aramıza hoşgeldinnn abartılıyo orada bu ama sonuçta gece yatağa girdiklerinde kendileride aynı şeyi yapıyo😀😂burada amaç bilgi almak yoksa kimsenin özel hayatını bizde merak etmiyoruz yani daha fazla bilgi sahibi olmak için buradayız sohbetide sarıyo😊
Elif367elif hosgeldin🤟🏻🤟🏻
Laledmrrr evet frkettim sohbetş sarıyo, dün bi postun yorumlarını okurken yemek yanıyodu az daha 😂😂
SansursuzKadin Merhaba hoşbuldum 😊
Elif367elif hahaha yemek yakmışlığım çoktur sağolsun peride😅
Sanki hepsi rahibe bebeleride leylekler getirdi evcilik oynuyorlar