Suhedagoksu Bir taneydi onuda ben aldım yazdirmisti. Ben tek kizim oda tek erkek cocuk 🤣 bide isimelerimiz yazıyordu.♥️
Redrouge [silindi] bana gereksiz geliyor düğün , kutlama , ceyiz vs şeyler hiç hevesli değilim . Bana kalsa nikah bitti gitti
masalperisii [silindi] Arka sağ köşede “ Mermi bitti, teslim olduk” yazıyordu 😂 Plaka kısmında evleniyoruz isimlerimizin baş harfleri bir de
Birsusamannesi [silindi] bir kaç kere denk geldi postunuz gari ile başlıyorsunuz Denizlili misiniz? Bizde öyle konuşuruz da devamlı 😊 bizim de kızınız emniyette merak ederseniz alo 155 yazıyordu 😄
[silindi] Birsusamannesi öncelikle esiniz baya ince dusunmuş😂basta okuyunca sandım bana diyon 155 te 😂😂 biz erzurum luyuz aslen orda ki konusmamıs dadaşca belki biliyorsun kız a gız derim biliyorum a bilirem falan diyiriğ😂😂😂arada kayıyo ondan
Mirinda [silindi] biz hiçbir şey yazdırmamıştık sadece arabanın önünde bit buket çiçek, kapı kolunda da minik tomurcuk çiçeklerden buket vardı o kadar 🤷🏻♀️
Birsusamannesi [silindi] benziyor konuşmalar ondan dikkatimi çekti 😊 eş polis olunca öyle hoşuna gitmiş ☺️
deleted77 [silindi] tabi herkesin fikri lakin hiç sevmem ya 😂 Bizimki önde sade beyaz tül detaylı mavi güllerden bir buket arkadada just married yazılıydı ✨
KatreiMatem İç İşleri Bakanını Aldım Hükümeti Kurmaya Gidiyoruz yazdırtmıştım 😂😂😂 Kurduk Hükümeti Bebemizle 😆🤲🏻
Bekra Prensesler gibiydi baba evinde kraliçe olucak benim evimde yazıyordu 😄 Kocam kendi istemiş bu yazıyı 😅 Şuan hergün köle oluyorum 😂