Cikolatali-waffle Bosunadelirmedik valla bilmiyorum evlendikten sonra birkaç kez yaptık 69 sonları hamilelik felan olunca pek istemedi birde kiloda aldım çok daha veremedim ona bağlıyorum aslında ama çokta üstüne düşmüyorum niye diye
Cikolatali-waffle Lori12lorii ya canım öyle olur mu o ıslanıyorsun zevke geliyorsun yani. Boşaldığın zaman kasılırsın zevke gelirsin titrersin böyle sıcak sıcak birşeyler hissedersin zirveyi yaşarsın sonra rahtlarsın isteğin azalır zaten hemen
Lori12lorii Cikolatali-waffle Ya beni boşaltmaya çalışıyor ama ben bi türlü öyle boşalamıyorum sürekli kasılıyorum
DaMLa03 Lori12lorii güzelce duş yap ve en zevk aldığın seksi iç çamaşırını topuklunu giy kırmızı ruj sur kocanada banyo yap de o halinden mutlaka anlar birazda cilvelen onu azdiracak şekilde önünde kıvırıttir dans et önünde agzina direk otur
Cikolatali-waffle Lori12lorii yani sürekli mi kasılıyorsun yoksa bir ara mı sadece eğer öyleyse devam etsin o kasılmadan sonra rahatlarsın birde kendini rahat bırak canım başka bişi düşünme
Yahmir Lori12lorii güzelce duş al temizlen. Utanılacak bişey yok. Eğer sen ona oral yapıyorsan seninde onda yaptırmak istemen gayet normal hem eşinde istiyormuş zaten utanma ❤️
Heyobengeldimm Lori12lorii cesaret edecek bir şey yok canım duştan çık kafasından tutup it oraya yapmaya başlayınca ayakların kesilecek uçacaksin zaten 😎
DaMLa03 SansursuzKadin sonuçta beklenmedik Hareket erkeği her zaman fazlasıyla azdirir unutmayın ansiz Hareketler erkeği kadının ne yapacağını bilmemesidir kadin yönetir erkeği istediği gibi deli gibi inletmesini bilmek gerek bazen bence