Kızzlar selam benım normalde adetim düzensiz evlendigimden berri düzenli oluyorum 2 aydır ve pko var bende eşimle korunmuyoruzda cocuk istiyorum normalde adet olmam lazımdı üç gün geçti suanda adet döngülerinim hepsini yasadım kac gündür karın agrı göğüs şişligi gibi seyler sizce gebe kalmıs olabilirmiyim bunu yasıyan varmıdır ? Test yapcam ama korkuda var birax daha beklesemmi ?🙁
Adet dönemi
Lelele9696 konuya hakim değilim üstte kalsın
Lelele9696 3 gün geçmiş yap tabi
Astalavistabeybi Cok istiyorum ya bi iki gün daha bekliyeyim diyorum
Lelele9696 Elinde varsa hadi yap sonucu yaz.bugünle yarının sonucu aynı olacak zaten
Astalavistabeybi yok yarın alıp yapıcam yarın yazarım ❤️ İnşallah çift çizgi görürüm 😇😇
Lelele9696 İnşallahhh amin❤️❤️
Lelele9696 benmde adetlerim hep düzenliydi evlendim 1.5 sene sonra düzensizleşti 2 ay olmuyodm sonra oluyodm doktora gittim hormon testleri filan herşey normal doktor kilodan kaynaklı senin çocuğun olmaz dedi hatta bana bizde 2. Sene doldu mayısta korunmayı bıraktk temmuzda hamile kalmışm ve adet olmuyordum. Öğrendiğimde kızım 8 haftalıktı şuan yanmda 6 aylık çok şükür. İnşallah sende hamilesindir. Rabbim hayırlı zamanda nadip etsin inşallah
TombulHatun allah bagıslasın 🙏🏻insallah olur benımde adet düzensiz olunca insan bilemiyor işte
Lelele9696 evet ben çok üzülmüştüm olmayacak diye rabbim verdimi oluyormuş gönlünü ferah tut hayırlı zamanda inşallah
TombulHatun inşallah tesekkur ederim ❤️
Hayırlısı olsun hakkınızda test yaptığınızda sonucu paylaşırsanız sevinirim 😊
Lelele9696 aslında ben bi şekilde bakıyorum ama doğru yanlış bilemem parmağımı vajinama sokuyorum sert bişey parmağıma değerse adet olcam diyorum oluyorum bi yerde okudum
Lelele9696 sende bendensin galiba ben her ay nerdeyse test yaptım en fazla 5 gün gecikti ama yinede olmadı bebek