Kızzlar selam benım normalde adetim düzensiz evlendigimden berri düzenli oluyorum 2 aydır ve pko var bende eşimle korunmuyoruzda cocuk istiyorum normalde adet olmam lazımdı üç gün geçti suanda adet döngülerinim hepsini yasadım kac gündür karın agrı göğüs şişligi gibi seyler sizce gebe kalmıs olabilirmiyim bunu yasıyan varmıdır ? Test yapcam ama korkuda var birax daha beklesemmi ?🙁

Lelele9696 benmde adetlerim hep düzenliydi evlendim 1.5 sene sonra düzensizleşti 2 ay olmuyodm sonra oluyodm doktora gittim hormon testleri filan herşey normal doktor kilodan kaynaklı senin çocuğun olmaz dedi hatta bana bizde 2. Sene doldu mayısta korunmayı bıraktk temmuzda hamile kalmışm ve adet olmuyordum. Öğrendiğimde kızım 8 haftalıktı şuan yanmda 6 aylık çok şükür. İnşallah sende hamilesindir. Rabbim hayırlı zamanda nadip etsin inşallah

Hayırlısı olsun hakkınızda test yaptığınızda sonucu paylaşırsanız sevinirim 😊

Lelele9696 aslında ben bi şekilde bakıyorum ama doğru yanlış bilemem parmağımı vajinama sokuyorum sert bişey parmağıma değerse adet olcam diyorum oluyorum bi yerde okudum

Lelele9696 sende bendensin galiba ben her ay nerdeyse test yaptım en fazla 5 gün gecikti ama yinede olmadı bebek