Bir bucuk ay sonra iki yil olacak evleneli birbirbirimizi cok seviyoruz güvenim ona sonsuz beni aldattigini sanmiyorum cunku herseyi ortada gizlisi saklisi yok bana cok deger verir el üstünde tutar üzerime titrer ama cinsel hayatimiz berbat. Evlendikten 3 ay sonra hamile kaldim zten ne olduysa o zamn basladi hamile kalana kadar hersey cok güzeldi hamileligimle birlikte cinsel iliskimiz cok kötülesti seyreldi hatta esimde erken bosalma basladi ne zaman yaklassa hemen bosaliyo ve hevesi kaciyo bir daha yapmak istemiyor uzun süre.. konustuk cok kez canim istemiyor diyor neden böyle oluyor anlamiyorum diyor sogudum cinsellikten falan filan tedavi olmasini söyledim kac kez bu konuyu kimseyle konusamam diyor gurur yapiyor hatta benimle bile konusmak istemiyor.. ben ne yapacagimi sasirdim artik varmi bi öneriniz bu konu hakkinda?

Minehatun ahh canmm ah aynı sorun bendede var vallahi anlamdm bu kocalar ne istyr bnce erkn boşldgı için istmyr olblr

Misskokulumm tm ama yani sonucta caresi var tedavi olsa oda mutlu bende mutlu olucaz sonunda gurur yapmasa ama ikna edemiyorum bazen diyorum bosanmak icin bile bi sebep ama ask sevgi saygi var ailen cocugunun babasi kendimden vazgectim artik..

Minehatun tabiki tedavisi var canm konuşablyrsnz konşp çözülür ama bnm eşim gbi devamlı sustran bi tipse bişey diyemm ne zmn konuya girsem akln fikrn orda nasl konşyn böyle sus millet duycak deyip sustrlyrmm🙃

Minehatun canım eşine destekleyici konuşmalar yap erkeklerin hassas noktaları bu konu buyüzden şöyle iyisin böyle iyisin de ve cinsel birliktelikte sprey kullanabilirsiniz ve sık pozidyon değişikliği yap biraz sen kontrolü eline al bakalım belki bişeyler düzelir

Minehatun erken boşalma içşn geciktirici var ama onh kullansa bence erken boşalmaz isteksizlik içinde ilaç var bilfdiğim kadarıyla istersen bunları bir deneyin macun falan yedir istek yapsın isteksizlik için bunları kullan bence