Hayat_ SansursuzKadin hayir sen beni yanlış anladin ben bunu bayan icin demedimki canım zaten kötü niyette de demedim. Siz tovbe kapisi kiyamete kadar aciktir tovbe edersiniz yine diyince o yorumu yaptim kadina da demedim bunu
Bosunadelirmedik Lale-Lale ay ben de sarki sozu gibi basligi gorunce dur bakalim nelere okuyacagim.diye heyecanlandim, mast cikti😃 Mast gunah olur mu ya
Martiiii incilikaftan cinsellikle dinin bir alakasi olmasaydi analda gunah olmazdi.dini ogrenin biraz.ayrica malesefki oteki dunyada erkek bayan ayri olmadan elleri hesap soracak
incilikaftan Martiiii sen fazla takılma buralar da o zaman mazallah sonra fetva vermek zorunda kalırsın
Melisaaa32_ Ya bende yapınca kendimden iğreniyorum midem kalkıyor yapmak istemiyorum bidaha ama aklıma şeytan giriyor hep bidaha yapmayacak diyorum ve yapıorum iğrenç hissediyorum tedaviye gidicem
Rk-34 Lale-Lale bende öyleydim ya o kadar da canım istıyorki bırde netfiks belasına düştüm sevişenler opüşenler cıldırıyorum boyle ama bende çok pişman oluyorum sonradan