Kızlar ben sürekli geriliyorum sürekli sinirleniyorum aslında bunların olmasını istemiyorum elimde olmadan kırıp döküyorum ağzıma gelen lafı tutamıyorum artık insanları kırmaya başladım çok yoruldum sinir krizi geçirip ağlamaktan lütfen yardımcı olun buna ne iyi gelir böyle olup düzelen var mıydı ?

Nasıl yapacağımı bilemiyorum bir türlü durulamıyorum

Yenigelin Canım uygulamadım ben hiç uygulayanlar memnun 1 litre suya 2 yk tuz koyup iyiyce karıştır banyo sonunda sağ omuzdan sola doğru dök diyorlar 😊extra su döküp durulanma öyle çık haftada 2 yada istediğin kadar yapabilirsin

Yenigelin sirkeli su dökün şifadır sünnettir inşirah suresini oku dinle evindeyse bu huzursuzluk bakara suresini aç yani dini görüşün nasıl bilmiyorum ama kalp asıl sahibini anmak isteyip anmadığı zaman kabz haline girermiş. Manevi rahatsızlıkların varsa onlar gider sonra duruma bakar maddi rahatsızlık boyutundaysa ona göre yol çizersin

Yenigelin sinirlendiğinizde 10 saniye sayın ve düzenli nefes alıp verin. Mümkünse ortamdan uzaklaşın. Eğer gerçekten rahatsizsaniz kendinize engel olmaya çalışın. Baktınız olmuyor psikiyatrist e gidin. Destek almadan çözüme ulaşmak çok zor. Bende çok sinirli bir insandım suan kendimce sakin kalmaya çalışıyorum %90 engel oluyorum.

Yenigelin Şekerine baktır bazı şeker hastalığı sınır asabiyet yapar sürekli gergin durumdasın gerilim hattı gibi oluyor insan