kopuklukahve Mirinda Ahh o su her şey işte🤣 Sade içemiyorsanız tatlandırabilirsiniz çubuk tarçın, taze nane, salatalık vs🙏🏻🙏🏻
Mirinda zarifhanim teşekkür ederim internetten baktığımda çok sık karşılaşılan bir sorun olduğu tehlikeli olmadığı yazıyordu o yüzden çok önemsemedim açıkcası doktora gideyim en iyisi☺️
Mirinda bisadekahve anladım teşekkür ederim. Çok önemsemedim doktora gitmedim gitsem daha iyi olacak sanırım ☺️
Nurr123 Mirinda bu tozu doktora gitmedende kullanabilirsin ama yine de içini rahat ettirmek amacıyla git tabi ama bu toz benim kurtaricim oldu bir yanma oldugunda enfeksiyonu anladigim an kullanıyorum 😊
bisadekahve Mirinda doktora gitmeden kafanıza göre lütfen ilaç kullanmayın ki bakın mesela siz idrar yolundan şikayetçi olup vajinal ovül kullanmışsınız sağlığınızla oynamayın birbuzman hekime görünün mutlaka geçmiş olsun 💐
bisadekahve Nurr123 doktora gitmeden alamaz antibiyotik sınıfında o toz ücretli verilmez en kötü sağlık ocağında yazdırması gerekiyor
Olivetti Mirinda maydonozlu limonlu su içiyordum ben günde 2-3 litre . Birde bi toz var onu içiyorsun sonra idrarını tutabildiğin kadar tutuyorsun yaptıktan sonra çok rahatlatıyor insanı .
Mirinda Olivetti o toz da antibiyotik sanırım reçeteyle satılıyır sırf doktora gitmeye üşendiğimden bunlar 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Mirinda bisadekahve yok hayır ilaç asla kullanmıyorum özellikle emzirdiğim için de dikkat ediyorum. Belki evde yapabileceğim doğal yöntemler vardır diye sormuştum☺️
Olivetti Mirinda ya reçetesiz diye hatırlıyorum ilacın ismine e nabızdan bakayım bi . Baktım üromisin
Mirinda Olivetti ya ben doktorumu aradım geçen gece alabileceğim doğal içerikli bi ilaç var mı diye bize sistit tedavisinde sadece antibiyotik kullanıldığını ve reçetesiz satılmadığını söyledi sabah hastaneye gel idarar kültürü falan yapalım dedi hatta
Olivetti Mirinda istersen eczaneyi bi ara sor üromisin reçetesiz satılıyor mu diye bş sor . Enfeksiyonun cok ilerledi ise bilemem . Ama ben sistit yüzünden yerimde duramıyordum kanıyordu
Mirinda Olivetti ay yok benim o kadar değil sadece yanma var bende. Bi araştırıyım ben ilacı teşekkür ederim 🙏🏻☺️