Schwarz Eşim son 1 aydır aşırı istekli ve her gün istiyor son 1 aydır ilişkimiz kuvvetlendi sizin eşleriniz böyle mi 🧐
bisadekahve Schwarz mesela üç gün üst üste yatıysak bi dinlenme veriyoruz ama her gün yapmayı eşim açısından sağlıklı bulmuyorum 😂
zarifhanim Schwarz Ya cinselliğin de bir ayarı bir düzeni olmalı. Her gün hergün nedir?😄 Özleşmek de sevişmek kadar güzel, sonrasında kavuşmak iyi olur 🤭
Bilinmeyenlidenklem Schwarz her gün ne ben ne de eşim istemeyiz, onunda bir kaç gün özleyince yapılanı güzel, araya bir kaç gün özlem girince daha arzulu ve daha uzun oluyor, her gün her gün olunca süre kısalıyor ve alışkanlık halini alıp sıradanlaşıyor
Yaman Schwarz Yok hergun değil de bazen 2 gün üst üste oldugu da oluyor tabi ama genel olarak haftada 2 defa. Bence yeterli🤣
istebunlarhepseks Schwarz performansı iyi ise her gün olmasında sakınca yok bence 😂😂 yani uzun sürüyorsa her gün de olur ama öyle 5 dakikada boşalıyorsa her gün olmasının anlamı yok 😂😂
bisadekahve Schwarz biz de evliliğimiz ilk günlerinde öyleydik gün aşırı yad aiki gün sonra olunca Özlem ateşe dönüşüyor şöyle ki doktorlar gebelik planlanırken sperm kalitesi artsın diye gün aşırı yapın diyor ya bend elimde bunu görüyorum her gün yaptığımızdan daha farklı oluyor dinlenerek yaptığımız
zarifhanim Schwarz yani libidosu çok düşük biri değilim ama her gün istemem. Eşim ayarsız olsa bile ben istemedikçe müsade etmem iki tarafında istekli olması bizim için önemli 🙃
Aysegulgrgn Valla hergun hergun sekse karşıyım anam ben haftada 2 olsun 3 olsun özlem olsun istek olsun ateşli olsun hergun istemeyiz ikimizde :)
Schwarz Aysegulgrgn hergün ateşli oluyor ben anlamadım erkeklerin libidosu bazen artıyor diyr düşünüyorum
Schwarz istebunlarhepseks en az 40 dakika sürüyor bacım ev işi bebe beni bitirirken gece de yorgunluktan sarhoş oluyorum bazen 😂
Brvnonk Benimde iki yıl olcak hemen hemen her gün olmustur bazen çok nadir bir gün araya girer birde adetliyken olmaz
Schwarz zarifhanim eşin istediğinde seni de istetmesi gerekiyor eşin isteyipte yapmazsan günah ve gözü dışarı kayabilir kuzum
Eylem_01 Schwarz 2 gün de bir ama burdaki yorumlar çok fena okudukça azıyorum 😂😋 hep s** mesini istiyorum 🤭🔥
Atesliim Schwarz hep hergun olsun 😋s…mesini çok istiyorum s…kilmek en güzel şey beni m için Galiba çok istiyorum diye eşim hep çok azgınsın ateşlisin der😏napayım seviyorum alla halla