• +18
  • Sadece öpüşürken penis kalkar mı ?

Sadece öpüşürken yada sadece dokunma ve temas ile sertleşme olur. Normali budur diye biliyorum. Kalkmıyorsa da sorun yoktur belki libidosu düşüktür hemen öpmekten falan tahrik olmuyordur yani ilişkiye girerken illaki sertleşme oluyordur.

tugce_byr valla canım benim eşiminki adamın zihnen dinlenmiş olması lazım yoksa ne yapsam olmaz yani her erkek farklı kafana takma böyle şeyleri ciddi bi sorun yoksa

tugce_byr yani illa her erkeğin öpmekten kalkacak diye bir şartı yokmuş, bazı erkeklerin demek ki istekleri daha az oluyor öpmekten değil başka şeyden etkileniyorlar. Normalde kalkıyorsa sorun yok, ama hiç bir surette kalkmıyorsa ilişki olmaz zaten 🙃

zarifhanim Aslında olay bir iddadan ibaret eşimle sevgiliyken opustugumuz de hic kalkmaz di zevk almazdim diye beni sinir ediyor bende kalktigini dusunurdum hep o zamanlar sende sorun vardi demekki diyorum bende😂

tugce_byr kız bn kocamın. Kulakları ensesi ıle oynamaya bayılırım hemen hop😂

tugce_byr eşimin kalkıyor hatta benim elimi tutar içine sokar bak ne halde diye hadi indir şimdi bunu der 😃