Aysegulgrgn Valla ben adet olduğum için sadece on sevişmeyle bosalttim adette olsam tam gaz sevişmelere devam aşklar:ddd
Nurr_unsl6 Aysegulgrgn maalesef 2 haftadr yok. Araya adet girdi çocuk derken zaman bulamadık yada iyice boşladık bu işi 😑 aslında canımı sıkıyo bu durum 😒
Evsen35 Aysegulgrgn ah ah olmaz mı adamı 2 öpmeye gelmiyor hemen dayıyor ama işte bide erken boşalmasa çok güzel olucak
Aysegulgrgn Evsen35 mlsf bizimkide kalkmaya duyar duymaz görür görmez hemen dikilir ama sokunca 5 dk tukurdugumun pipisi diyorum ona hahah
Elif_nur01 Evsen35 boşalacağı an kendini tutamıyor mu fark ediyor geleceği anı o an dursun bir kaç saniye sende dur geri içine giriyor adamın benimki öyle yapıyor 🤣🤣
Tecrubekonusuyor Aysegulgrgn benimki gececi. Akşam çocuklar uyumuyor sabah biri okula posta bebiş uykuya biz yatağa bu sabah
Aysegulgrgn Elif_nur01 valla bizimkide bosalcagi zaman kendini geri çekio ama tekrar sokunca gene boşalıp hemen kaçış yok gsbsbbs
Evsen35 Elif_nur01 ah ah tutuyor tutuyorda çok tutamıyor kendini bakalım yarın izinli bu gece görcez neler olucak 😊 😊 😊
Yorgunanne07 Aysegulgrgn gittim yanına geri çevirdi çok yorgun olduğunu bile bile gittim hüsran yattım uyudum🤣
Pembetilki Aysegulgrgn dün sabah ve öncesindeki gece aşırı aktiftir çok yorulmuşum o yüzden dğn geceyi boş geçtik dinlenmek için 😄 bugün devam 🤩