Kızlar tuzlu suyu yapanlarınız varmış e o suyu üzerimize dökünce durulamamak gerekiyormuş ilişkide ister istemez öpüşme sevişme oluyor tuz tadı gelmiyor mu peki 😂 acil bir cevap verin ona göre yapacağım şimdi
Tuzlu su yapanlar acil bakabilir mi?
Amannebileyim şimdi değil akşam yapman gerekiyo canım
ROJ-_- Peki tuz kalıyor mu vücutta
Amannebileyim bak ilişkiden sonra yap tuzlu suyu sabah da normal banyo yap derim ben öyle yapıyorum 😂
ROJ-_- İlişkiden sonra yapsam eşim görür ebeveyn banyosunu kullanıyoruz 😂
Amannebileyim görse ne olacak kötü bir şey değil ki
Amannebileyim görsün dersin kemik ağrısı için iyi geliyormuş ben öyle dedim 😁🤷♀️
Yenigelin Desem böyle böyleymiş diye saçma sapan işlerle uğraşma der sevmez pek öyle şeyleri 😂
Dedikoducu22 nazara iyi geliyormuş diyim kendisi de yapsın 😂 geçenlerde gördüm buralarda biri öyle demiş ikisi beraber yapıyorlarmış 😂
Amannebileyim canım bu tuzlu su senin kendi enerjini alman için kocan sana haşa tapsın için değil kötü enerjiyi alıyor tuz ve rahatlıyor beden suda dökmemen gerek tuz tadıda gelmez merak etme
Amannebileyim ahahahahah bu çok iyimiş
2zlerim Ne için olduğunu biliyorum canım eşimle zaten bir problemimiz yok çok şükür sadece ufak bir iletişimsizlik sıkıntımız var belki işe yarar düşüncesiyle yapmak istiyorum sadece tuz kalır mı diye merak ettim sadece sen yaptın mı peki hayatında yaşamında nasıl değişiklikler oldu
Amannebileyim rahatsiz edici bir tuz tadi kalmiyor sonucta havluyla silinirken bir kismi oraya geciyor. tuzlu su bizde ise yaradi ama sadece cinsellik anlaminda . normalde cok isteksizdi hep yorgundu tuzlu su yaptigim zmanlar mactan gelip dus alip yatmasina ragmen iliski istiyor. asla boyle biri degildi .
Tuzlu su nasıl yapılıyor ki normal tuzla mi
Esraemir aynen nasıl yapiliyor
Amannebileyim ben bi kere yapmıştım psikolojik mi bilmiyorum ama alternatif tıpın getirilerine daha fazla inanan biriyim bende eşime sık sık sinirlenirdim ora yapınca sinirim geçmişti yani tuzun kötü enerjiye faydası var bence
ketenprenses bende merak ettim
Amannebileyim hmm ozman o uyuyunca yap o uyuyana kadar oyalan bişeyle ben öyle yapıyorum canım😂 bu arada kaya tuzu kullan 😊
hayatbazencok cinsellikte vs bir sıkıntı yok oyuna takılıyor bu aralar iletişimde kopukluk başladı gibi belki iyi gelir