seksirella Eşimle bı kaç gündür ilişkiye giremedigimiz için yalayarak boşaltıp ve yuttum 👯🥰 sizler severmisiniz?
Canemin_1 seksirella daha önce agzıma falan boşalmasinı istemedim nasil yutuyorsunuz merak ediyorum 🤦♀️🤦♀️🙈🙊
Astalavistabeybi seksirella Ben yaladıktan sonra öğürüyorum siz nasıl yutuyorsunuz ya imreniyorum gerçekten 😀
bisadekahve seksirella afiyet olsun 😂😂😂 ben asla yutamam eşim asla böyle bişey yapmaz 🤭 yapana da yaptırana da saygım sonsuz herkesin kendi tercihi sorduğunuz için cevap vermiş oluyorum bence bi tahrik ediciliği yada tatmin ediciliği olmayan bişey sekste her şey mübahtır demeyenlerdenim ben 🤷🏻♀️ Allahtan elimden konuda benim gibi düşünüyor da birbirimizi hiç zorlamıyoruz
Asiye Astalavistabeybi kız sen hapymomdaydın dimi orda gördüm sanki seni bende merak edip yeni geldim😂
seksirella Astalavistabeybi beynimizde igrenme fikrini direk çıkarın ve onun bir puding olduğunu düşünün 🤣🤣😂
seksirella bisadekahve ben ilk evlendigimizde eşime dedim ağzıma boşal yutmak istiyorum diye adam şok gecirmisti 😂 yıllardır demekki benim gibi bir hatun beklemiş ☺️🤣
aksoy72 Tecrubekonusuyor evet bencede tamam özgür bir platform ama bu kadarı da fazla oldu bu cinsellik değil bu başka birsey iğrençlik bu
Eylem_01 seksirella ben istesemde eşim buna izin vermez koruduğumuz zmn eşim bosalacagi çıkartıp peçeyeyse boşalıyor hemen içime değil diyo sen bakma miğden bulanmasın ilk başlarda yalamiyordum nasıl ağzıma alacam diyordum 1 2 defa ağzıma aldım alışıyor kendin istersin yani
pina seksirella Hiç denemedim eşimde hiç talep etmedi ki etse bile kabul etmezdim, bana zevkli gelmiyor nedense yaa
Dolunayy seksirella Aslaaa .. bi yerime bile bulaşınca koşa koşa banyoya gidiyorum ama sizi tebrik ederim gerçekten 😂
seksirella Asdfghj ahahahaha yok canım artık mideden çocuk olsaydı şimdiye eşimle on düzine çocuğumuz vardı 🤣🤣🤣
prensesannesi27 seksirella gecen gün esım sürekli ağzına boşalaym dedi al dedim boşal boşaldı busefer öğürdüm eşim bile iğrendi tm dedi cok kötü bişey dedi birdaha yapmam dedi iğrenc dedi benı öyle görünce 😁 sonunda anladı iğrenç oldugunu öğğ nekdr gargara yapsam gtmedı yapısmıs bıde bogzıma öğğ hala aklıma geluo miğdem bulanyo
schn prensesannesi27 siz böyle anlatırken ben öğürdüm yemin ederim hayatta yapmayacağım tek şey eşimde asla teklif etmez edemez. herşeyin bi sınırı var bence 🤨🤢🥴
seksirella Summer-love1 evet neden uyuşturuyor onu bende düşünmedim değil yapışkan olması normal ama uyusturmasi garip geliyor
Gizemlikiz Esim ustume boşalır geri cekilmeyle korundgumuz icin hemn bosalir bosalmaz peceteyle sildiririm ben kendim bile silmem o siler silmez banyoya ogurerek kosarim. Kalmiski agza bosalmak arti yutmak gercekten iğrenç 🤮
Dedikoducu22 seksirella doğum yaptığım hastanede hamile bir kadın yutmuş bebeği yoğun bakımda yüz üstü yatırmışlardı pislik yapışmış yavrumun ciğerine çok üzülmüştüm😐
Masalmisali Dedikoducu22 Yaa gerçekten buna inandınız mi böyle birşey mümkün mü ya yediğimiz içtiğimiz binlerce evrimden geçiyor bebeğe ulaşana kadar hamileyken alkol kullananlar bile var ee bebekler siroz mu oluyor ya da sarhoş mu oluyor ben doğru bulmuyorum fakat biraz mantık lutfen
2minikmucize Dedikoducu22 yok cnm ya o direk bebeğe ben oral bile yapmam savunmak için söylemiyorum hamile hamile Turan’da ne bileyim
Olivetti seksirella midenin dili olsaydı da konuşsaydı keşke neler söylerdi sana 😂😂güzel bişeymiş gibi anlatma gaza gelecekler zehirlenecekler senin yüzünden 😂