Merhaba kizlar nasil siniz kizlar ailem diyo alt ust oturalim yeni ev aldilar tam 12odali alt kata tam 3 tane oda banyo wc beraber mutfak hersey var icinde guzel hosuma gitti alt katin ayri kapisi var yani bilmiyorum esim Tamam diyo ama ben de bi yandan istiyorum bi yandan istemiyorum herkez den uzak carsiya felan malum istemeyen cok o evin bahcesi guzel bi manzarasi var bahcesi balkon yani sizin dusunceniz ne babam diyo ben kizimi birakmam bilmiyorum sizce alt kata oturim mi oturmim mi 🙈🌿
Ailesi le alt ust oturmak
Aysenur_68 kendi annen mi. Valla kendi annem olsa otururdum ben 😁 ama kaynanam olsa oturmazdim cünkü kaynanama cok misafir geliyor + olarak eltilerim görümcelerim yatili kalirlardı kesin. 😏 valla canım senin kararin tabiki .evin güzelligi de önemli tabi ama senin rahatlığın daha önemli. Rahat olabilecek misin onu düşün.
Kendi ailende olsa uzak ol her ses kavga vs gidecek ne kadar uzak o iyii
Tecrubekonusuyor Aynen oyle
Sedaa evet Annem gil ev guzel hosuma gitti🙈
Aysenur_68
Kendi evin 1 göz odalı olsun ama yeter ki evin ayrı olsun 🙏 Emin ol ki daha değerli olursun eğer ayrı ev imkanınız varsa kesinlikle bu fikri aklinizdan atın
Evin ayri olsn ne kadsr guzel ev olursa olsn sen geceliklerle evde rahat dolasamazsin inleye inleye sex yapamazsin siz Gecenin bi vakti uyanik oldugunuzda kendi baban Uyanik oldugunuzu gorecek ben utanirdim ayipligindan degil degisik hissederdim her kavga oldugunda muhtemelen ses gidecek vs bir suru sey sayabilirim kendine ayri ev tut bacim annenlerin evi guzel diyon her zmn gidersin zaten senin sayilir👍🏼
19072021 Aynen oyle zaten ayri olcak kafaya soktum bunu
Aysenur_68 ben annem ve babamla altlı üstlü oturuyorum ama bizim ki aile apartmanı amcalarım babanem de var benim için iyi oluyor en ufak birşeye ihtiyacın olsun alıyorsun hafta sonları eşim izinli olduğu için anne babam gelmez hafta içi de eşim işteyken gelirler o varken yine gelemezler yatıp uzanmak ister bizim yanımızda rahat edemez derler ama oysa ki eşim hep gelip gitsinler ister
Aysenur_68 bence her iki aileden de ne kadar uzak o kadar rahat. Bence girme oraya
Aysenur_68 milyarlar verseler iki aile bir evde oturmam . Tek göz oda olsun benim evim olsun . Duşa girerken bile hesap kitap yaparak gireceksin . Hiç o toplara girme boşver
Ben annemlerle oturuyorum gayet memnunum cocugumu birakip heryere gidiyorum bi isim olunva sabahtan aksama kadar ilgileniyo yemek yapar salar assgi ben yaparim yukari cikartirim falan😀 Alttli ustluyuz kapilarimiz ayri ama oyle zirt pirt gelmezldf herkes evini bilir cok katilardir cikarken bile kapimi calmazlar aramadan gelmezler mesela😊
8878_545 ayni benim esim ve ailem gbi bende oyle oturuyorum😊
Aysenur_68 benim babamda ayni sizin babaniz gibiydi ben kizimi birakmam diyordu annemde ayni sekilde annemlere 20 dakilalik mesafedeydi evim annem kendi apartmanin hemen yanindan apartman buldu esimde zaten tamam diyordu tasindik oraya cokda huzurluyuz ailem destekci oluyor kizimi beraber buyutuyoruz kizima oglenleri bakar ben evimi temizlerim giderim kizimi alirim hemen. Sabahlari annemi kahveye cagiririm valla mis gibi yasiyoruz elhamdülillah. Bence esiniz de tamam diyorsa direk kabul edin derim
Hayat_ esim kabul ediyo ☺️