• Öneri
  • Vajinal daraltma kremi yada mucize cubuk

Kızlar bunu happy kidste bi arkadaş yazmizti çok memnunmus soruda belirttigim gibi kraliçe var cubuguda 2 si ayrı kişiler satiyo bu urunu 2 sinide alınca 3 4 aylık aranızda kullanan varmi hangisi daha iyi, instegramda 2 sindende memnun kalanlar var cok kararsizim tabi faydaları tek onla gitmiyo,enfeksiyon,mantar,adet düzenleyici,hamile kalmayı kolaylaştırma hepsi var bende enfeksiyon var ve gecmiyo en çok ondan almak istiyorum tabi daraltirsada çok mutlu olurum😀 kullananlariniz fikir verirmisiniz

Ayres Sıradan bir krem olduğunu düşünüyorum içeriğini araştırıp alın genital bölge çok hassas 🦋

Ayres Bir kadın doğum doktoruna gitmenizi öneririm enfeksiyon da önemli bir unsur ama böyle bilinmedik şeyler zarar verebilir instagram tarzı yerler çok güvenilir olamayabiliyor. Varsayalım getirttiniz ve size zarari oldu sonradan Allah korusun birken bin şeyle uğraşırsnz 🙏

Anilla doğru diyosunuz yorumlar memnuniyetler çok olunca insanin kafası karışıyo malasef

Ayres kesinlik le alma canim ben merak edip aldım 1 kere denedim denemez olaydım sağlığım yerindeydi sırf merak için aldım enfeksiyona yol açtı 2 gün boyunca kaşıntı oldu ve o çubuğu vajinada bir kaç dk bekletiyorsunuz bekleyince eriyor cinsel ilişki sırasında eriyen şeyler gelmeye başladı tam bir rezillik iğrenç durumdu attım gitti happy kidste çok güzel demişlerdi diye aldım ama pişman oldum

Eayd çok saol canim benim soyledigin iyi oldu