Kızçeler 7 Haziran’da isteğe bağlı kürtaj ve kürtaj esnasında spiral taktırdım.
3-4 gün çok az kanamam oldu , 27. Günde aşırı ağrı sancı ve yoğun bir kanamayla tam 25 gün adet gördüm (ilk adetim ).
Spiral iplerini kontrol ettim ipleri elime geliyordu ve kaymasindan şüphelendim .Kürtajdan ve spiral taktıriktan 9 gün sonra kontrole gittim muayanem yapıldı . Vajinal ultrason ve elle muayaneylr iplerin yerinde olduğunu ve kaymadigini söyledi doktor. İpleri kontrol etmenin sakıncalı olduğunu söyledi fakat eşim hissediyordu ilişki sırasında ki bende elimle hissettim.
2 hafta sonra elimle yine baktım ipler yoktu ipleri hissetmedim resmen karıştırdım içimi 😂 ip mip yok ertesi hafta kontrol vardı gittim
40im çıkınca ikinci spiral kontrolüne gittim bu sefer sadece vajinal ultrasonla bakıldı kayma yok denildi ama ipleri önceden hissediyordum fakat şimdi hissetmiyorum
Şu an ikinci adetimi görüyorum yine sancılı ve fazla bir kanamam var 14 gündür adet görüyorum ,.dün banyodan sonra bı ipleri kontrol edeyim dedim yine ipleri hissedemedim
Sorum şu kızlar önceden ipler parmağımın ucunda hissediyordum şimdi hissetmiyorum doktorlar da kaymamis diyorlar . İpleri önceden hisetmem( parmağımın ucuna değmesi ) hisetmemem normal mi ? İpler eline gelmeyen var mı ?
Yoksa ipler düştü veya kaydı mi doktorlar düzgün bakmayip anlamadılar mi ? Kim vurduya gitmiyimde😂